Promo

obogaćena ponuda grada

KiDS Escape Room – inovativan koncept zabave za djecu stigao je u Osijek

KiDS Escape Room – inovativan koncept zabave za djecu stigao je u Osijek
PROMO

Na više od 200m2 moderno i mladenački uređenog prostora, njihova glavna ponuda su proslave rođendana i igre u tematskim sobama

Hrvatska edukativno – zabavna franšiza za djecu stigla je u Osijek, gdje je KiDS Escape Room otvorio svoju 7.lokaciju, u četvrtak 09.11.2023. u samom centru grada na adresi Šetalište Petra Preradovića 8. Osječani su tako dobili novo mjesto za dječju zabavu i proslave rođendana za djecu školske dobi.

Što je KiDS Escape Room i kome je namjenjen?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KiDS Escape Room nova je generacija zabave, za novu generaciju djece. Naša ponuda odnosi se na svu djecu koja vole avanturu I zagonetke, te su u potrazi za novim načinima zabave. Mi nudimo escape room model igre koji je do nedavno bio rezerviran samo za odrasle, a u ovom konceptu kreiran je isključivo za djecu, odnosno za samostalnu igru djece od 7 do 13 godina. Sve igre su unikatne i autorsko djelo vlasnice brenda, a za program u Osijeku odlučili smo se za dvije tematske sobe. Sobe koje nudimo zovu se Škola magije i Tajni agenti. U Školi magije djeci je cilj pronaći četiri izgubljene knjige čarolija kako bi spasili svijet magije, dok u Tajnim agentima djeca pomažu detektivima u rješavanju ˝Slučaja nestale aktovke˝. Obje sobe kriju iznenađenja i obrate, koji su zaslužni za onaj wow efekt i oduševljenje nakon igre.U tematskim sobama djeca u timovima rješavaju interaktivne zadatke, zagonetke i eksperimente postavljene pred njih kako bi uspješno riješili zadanu temu.  Igre su potpuno sigurne s obzirom da nema horor elemenata, djeca u sobama nisu zaista zaključana te je uz njih uvijek jedna game-masterica/animatorica. Svaka igra osim zabave ima i edukativnu notu, te djeca razvijaju vještine poput timskog rada, logičkog razmišljanja, snalažljivosti i spretnosti. Nakon igre u tematskim sobama, za djecu imamo spremnu rođendaonicu i veliki party room, te stručan animatorski tim koji garantira nezaboravan provod prilagođen dobi slavljenika i uzvanika.

Koje usluge nudite?

Na više od 200m2 moderno i mladenački uređenog prostora, naša glavna ponuda su proslave rođendana i igre u tematskim sobama, ali u planu je održavanje radionica, kampova, team buildinga te posjeti škola, kažu nam vlasnici.Proslave rođendana koje nudimo su potpuno organizirane i mi osiguravamo sve za super zabavu: tortu, grickalice, sokove, pozivnice, diplome, animatorice, program... i sve navedeno je u cijeni paketa, tako da nema skrivenih troškova. Na roditeljima je samo da dovedu dijete na dogovoreni termin, a za sve ostalo se brinemo mi. Rođendansku proslavu moguće je organizirati u popodnevnim satima svaki radni dan, a vikendom imamo po četiri termina subotom i nedjeljom.

Kako ste se odlučili za dovođenje KiDS Escape Room koncepta u Osijek te kakva je reakcija sugrađana?

Željeli smo omogućiti djeci školske dobi malo drugačiji koncept proslave rođendana koji može pružiti edukativno i zabavno iskustvo potičući razvoj njihovih intelektualnih I timskih vještina. Smatramo da je ponuda koju nudimo inovativna i drugačija, te da ćemo njome obogatiti ponudu grada i omogućiti djeci školske dobi potpuno drugačije i nezaboravne proslave rođendana.Reakcije sugrađana su odlične, već je nekoliko dana iza nas, te su djeca odlazila sa rođendana puna dojmova sa novim, posebnim uspomenama.

Drago nam je da je obogaćena ponuda grada, i želimo timu KiDS Escape Room-a puno uspjeha u radu. Za više informacija i rezervacije, možete ih kontaktirati sljedećim putem:

KiDS Escape Room Osijek
Telefon: 0916031933
Mail: [email protected]
www.kidsescape.hr/osijek


Izdvojeno

Reci što misliš!