Promo

jedinstveni ambijent

Spoj Slavonske tradicije i vrhunskog Vina: Slavonska kuća Vinkomir

Spoj Slavonske tradicije i vrhunskog Vina: Slavonska kuća Vinkomir
Promo

Traže se strastveni i predani profesionalci koji će doprinijeti uspjehu ovog ambicioznog projekta.

Vinarija Kutjevo s ponosom najavljuje otvorenje svog prestižnog restorana "Slavonska kuća Vinkomir" početkom 2024. godine i poziva stručnjake iz ugostiteljske industrije da se pridruže njihovom timu te postanu ključni članovi ove jedinstvene gastronomske avanture.

Ovaj izvanredni projekt smješten je usred predivnih vinograda u Vinkomiru i donosi spoj tradicionalnih slavonskih jela i vrhunskih vina iz kutjevačkog podruma. "Slavonska kuća Vinkomir" nudi gostima ne samo izvanrednu hranu i vina, već i jedinstveni ambijent koji spaja rustični šarm prošlih vremena s modernom arhitekturom. Okruženi prirodnim bogatstvima naših vinograda, gosti će imati priliku uroniti u priču koja seže unatrag do 1232. godine, kroz povijest starog podruma, te doživjeti jedinstveno enogastronomsko iskustvo. Restoran će nuditi "à la carte" uslugu i bit će prilagođen za organizaciju različitih događanja, s mogućnošću proširenja kapaciteta putem terasa i stajaćih mjesta oko restorana. Glavni naglasak bit će na izboru vina, koji će se usklađivati s ponudom jela, uključujući i sezonska jela koja će savršeno komplimentirati vinsku selekciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U srcu predivnih vinograda Vinkomira, otkrit ćete Graševinu Vinkomir - vino koje nosi dušu ovog posebnog položaja. Njegova voćnost, svježina i iskrenost čine ga istinskom vinskom poslasticom. U restoranu "Slavonska kuća," imat ćete priliku doživjeti jedinstveni terroir kroz ovo izvanredno vino, čime će vam pružiti nezaboravno enološko iskustvo."Osim graševine Vinkomir, želimo vas upoznati s pjenušcem Chardonnay de Gotho Brut iz 2019. godine. Ovaj pjenušac je sazrio na kvascima gotovo četiri godine, primjenjujući klasičnu metodu koja podsjeća na proizvodnju šampanjaca u francuskoj regiji Champagne. Smatramo vrijednim produženje procesa odležavanja na kvascima, što rezultira suptilnim oksidativnim elementima. S ovim pjenušcem želimo istaknuti da je moguće zadržati sortnost chardonnaya, često branog ranije za proizvodnju pjenušaca kako bi se sačuvala visoka svježina uz nižu razinu alkohola", navode iz Vinarije Kutjevo.

U Vinariji Kutjevo traže strastvene i predane profesionalce koji će doprinijeti uspjehu ovog ambicioznog projekta. Otvoreni su natječaji za nekoliko ključnih pozicija, a nude brojne pogodnosti za buduće zaposlenike.Pridružite se timu i budite dio ove jedinstvene enogastronomske priče. Detalje o otvorenim pozicijama možete pronaći na portalu Moj Posao i na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

"Zahvaljujemo na vašem iznimnom entuzijazmu i neizmjerne podrške. S nestrpljenjem iščekujemo buduće prilike za stvaranje nezaboravnih iskustava za naše dragocjene goste u Slavonskoj kući Vinkomir", dodaju iz Kutjeva.


Izdvojeno

Reci što misliš!