jedinstveni ambijent
Spoj Slavonske tradicije i vrhunskog Vina: Slavonska kuća Vinkomir
Traže se strastveni i predani profesionalci koji će doprinijeti uspjehu ovog ambicioznog projekta.
Vinarija Kutjevo s ponosom najavljuje otvorenje svog prestižnog restorana "Slavonska kuća Vinkomir" početkom 2024. godine i poziva stručnjake iz ugostiteljske industrije da se pridruže njihovom timu te postanu ključni članovi ove jedinstvene gastronomske avanture.
Ovaj izvanredni projekt smješten je usred predivnih vinograda u Vinkomiru i donosi spoj tradicionalnih slavonskih jela i vrhunskih vina iz kutjevačkog podruma. "Slavonska kuća Vinkomir" nudi gostima ne samo izvanrednu hranu i vina, već i jedinstveni ambijent koji spaja rustični šarm prošlih vremena s modernom arhitekturom. Okruženi prirodnim bogatstvima naših vinograda, gosti će imati priliku uroniti u priču koja seže unatrag do 1232. godine, kroz povijest starog podruma, te doživjeti jedinstveno enogastronomsko iskustvo. Restoran će nuditi "à la carte" uslugu i bit će prilagođen za organizaciju različitih događanja, s mogućnošću proširenja kapaciteta putem terasa i stajaćih mjesta oko restorana. Glavni naglasak bit će na izboru vina, koji će se usklađivati s ponudom jela, uključujući i sezonska jela koja će savršeno komplimentirati vinsku selekciju.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Iako je imao težak životni put, ovaj je radišan umirovljenik odlučio napraviti zaokret te uzeti kormilo u svoje ruk
-
-
Druga pratilja je 18-godišnja miss Brodsko-posavske županije Lana Valentić
U srcu predivnih vinograda Vinkomira, otkrit ćete
Graševinu Vinkomir - vino koje nosi dušu ovog
posebnog položaja. Njegova voćnost, svježina i iskrenost čine ga
istinskom vinskom poslasticom. U restoranu "Slavonska kuća,"
imat ćete priliku doživjeti jedinstveni terroir kroz ovo
izvanredno vino, čime će vam pružiti nezaboravno enološko
iskustvo."Osim
graševine Vinkomir, želimo vas upoznati s pjenušcem Chardonnay de
Gotho Brut iz 2019. godine. Ovaj pjenušac je sazrio na kvascima
gotovo četiri godine, primjenjujući klasičnu metodu koja podsjeća
na proizvodnju šampanjaca u francuskoj regiji Champagne. Smatramo
vrijednim produženje procesa odležavanja na kvascima, što
rezultira suptilnim oksidativnim elementima. S ovim pjenušcem
želimo istaknuti da je moguće zadržati sortnost chardonnaya,
često branog ranije za proizvodnju pjenušaca kako bi se sačuvala
visoka svježina uz nižu razinu alkohola", navode iz Vinarije
Kutjevo.
U Vinariji Kutjevo traže strastvene i predane profesionalce
koji će doprinijeti uspjehu ovog ambicioznog projekta. Otvoreni
su natječaji za nekoliko ključnih pozicija, a nude brojne
pogodnosti za buduće zaposlenike.Pridružite
se timu i budite dio ove jedinstvene enogastronomske priče.
Detalje o otvorenim pozicijama možete pronaći na portalu Moj Posao i na stranicama
Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
"Zahvaljujemo na vašem iznimnom entuzijazmu i neizmjerne podrške. S nestrpljenjem iščekujemo buduće prilike za stvaranje nezaboravnih iskustava za naše dragocjene goste u Slavonskoj kući Vinkomir", dodaju iz Kutjeva.
Izdvojeno
-
Nekad tvornički giganti danas zjape prazni, a njihovi prostori čekaju prenamjenu
-
Kelj, kupus, paprika, zelena salata, mrkva, poriluk, radić, peršin i tzv. grincajg za juhu – sve su to najtraženije namirnice s osječke tržnice
-
Lista najgorih jela stvorena je na osnovi 5,500 ocjena korisnika kulinarskog portala TasteAtlas
-
Ove godine objavljeno je više od pedeset profila bjegunaca povezanih s teškim kriminalom. Neka od kaznenih djela koja su počinili bjegunci s ovogodišnjeg popisa uključuju, među ostalim, ubojstvo, trgovanje ljudima, oružanu pljačku i kibernetički kriminal
Reci što misliš!