Promo

team building i školski izleti

Game Over: Osvoji besplatan laser tag za svoju ekipu!

Game Over: Osvoji besplatan laser tag za svoju ekipu!
Promo

Kako bi proslavili ‘lansiranje’ novih usluga, nagradit će 2 ekipe od po 8 igrača s besplatnih 60 minuta laser taga

Nakon par mjeseci ‘uhodavanja’, Game Over igraonica je proširila svoju ponudu i dodala dvije nove usluge koje će razveseliti školarce, ali i zaposlene ljude željne nešto drugačije vrste zabave. 

Radi se o organiziranom team buildingu i školskim izletima

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Team building paketi se dijele na dvije opcije: samo laser tag ili laser tag + ‘Psycho’ escape room kombinacija. U bilo kojem slučaju, ekipa će biti opskrbljena cugom i grickalicama, te će se naše atrakcije/igre pobrinuti da svi odu kući zadovoljni i puni adrenalina. Više o dostupnim paketima možete pronaći klikom ovdje.

Paket za školske izlete je zamišljen kao idealan izlet za osnovnoškolce (a i one malo starije) zbog toga što je laser tag, kao igra, idealan za poticanje i razvitak društvenih, fizičkih i timskih vještina - na zabavan i dinamičan način. Bilo da je vani kiša, snijeg ili žega, u areni su uvjeti optimalni i ekipa može zaigrati laser tag neovisno o vremenu. Kako bi proslavili ‘lansiranje’ novih usluga, nagradit će 2 ekipe od po 8 igrača s besplatnih 60 minuta laser taga (vrijednost 288€). 

To će napraviti na način da će obje ekipe igrati 8v8 team match od 4 igre (u istom terminu) te će pobjednička ekipa, uz samu igru laser taga, osvojiti i Game Over majicu za sve svoje članove. 

Zvuči zanimljivo?

Sve što trebaš napraviti je lajkati objavu na Facebook-u i u komentarima napisati s kim bi zaigrao/la laser tag u team matcha. Tražimo 2 tima od 8 ljudi! 

Pobjedničke ekipe biraju 17.11. u 20h!

Vidimo se!


Izdvojeno

Reci što misliš!