Promo

večeras gabrijela i stjepan

La vie slavi tri godine poslovanja, posjetitelje očekuju razne pogodnosti

La vie slavi tri godine poslovanja, posjetitelje očekuju razne pogodnosti

U La vie su pripremili bogati rođendanski program, a večeras vas očekuje živa svirka

Mir. Hlad. Zelenilo. U takvom okruženju, u parku Zrinjevac, smješten je Caffe bar La vie koji ovaj mjesec slavi tri godine poslovanja, a tim je povodom za svoje posjetitelje pripremio razne pogodnosti.

Za sportaše i sportašice, prigodno je mjesto za piće poslije treninga. Za poslovne ljude, odlično je mjesto za sastanke. Za sve – idealno je mjesto za kavu ili večernje opuštanje. Time se voditelji i zaposlenici kafića vode od prvog dana osnivanja – žele biti oaza opuštanja za sve sadašnje i buduće posjetitelje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz toplu, tamnozelenu boju zidova i moderne zlatne dodatke, a u hladu obližnjeg parka, La vie stvara ugodan ambijent i dobar je izgovor za bijeg od gradske vreve. U takvoj atmosferi, kafić ovaj tjedan slavi svoj treći rođendan.U La vie su pripremili bogati rođendanski program pa tako sve njihove posjetitelje očekuju posebne dnevne akcije. Kava i Romerquelle, Osječko pivo, pelinkovac ili pak cappuccino – za svako su nepce pripremili ponešto i pobrinuli se da nitko ne ostane žedan. A, osim dnevnih akcija, planiraju svoj prvi pub kviz koji će se održati u srijedu, 18. listopada, a na kojem garantiraju dobru zabavu i druženje. Naposljetku, veliku zabavu povodom treće godine poslovanja zakazali su za subotu kada će od 20 sati nastupati akustični dvojac Gabrijela i Stjepan.Kao i svih prethodnih dana, tjedana, pa i godina, nadamo se da će i ovaj vikend u La vie odzvanjati dobra glazba i iskren smijeh.


Izdvojeno

Reci što misliš!