Promo

jednostavnost i elegancija

Neka svjetlo oživi vaš event: Marma Light i magija Portman i Astera rasvjete

Neka svjetlo oživi vaš event: Marma Light i magija Portman i Astera rasvjete
Promo

Kada želite da vaš event zrači jedinstvenošću i elegancijom, nema boljeg izbora od Marma Light

Tvrtka Marma Light iz Vinkovaca svakodnevno stvara magiju svjetla koja pretvara obične događaje u nezaboravne trenutke. Specijalizirani za profesionalno osvjetljivanje događaja, njihova ponuda obuhvaća ambijentalno bojanje prostora, lightshow, vatropade, 3D holograme i mnogo toga što će zasigurno očarati vašu publiku.

Ono što Marmu Light izdvaja od ostalih je ekskluzivnost. Marma Light je jedina tvrtka u Hrvatskoj koja ima privilegiju raditi s Portman Lights, globalno priznatim brendom poznatim po izvanrednoj kvaliteti i sposobnosti stvaranja magičnih svjetlosnih efekata. Portman i Astera Lights ne služe samo za osvjetljavanje, već za stvaranje umjetnosti. 

Ovi globalni brendovi prepoznati su po strašću prema scenskom osvjetljenju i dizajniranju profesionalne scenske rasvjete. Njihova oprema ne koristi se samo za glazbene spotove, već i za koncerte velikih zvijezda poput Bon Jovi, Dua Lipa, Ed Sheeran i Eminem. Festivali poput Coachelle, GRAMMY's i Glastonbury također su bili obasjani njihovim svjetlima. Televizijski showovi poput "American Idol," "The Voice," "The X Factor" i "Eurovision Song Contest" također su svjedočili čarima Portman rasvjete.
Nedavno, Portman rasvjeta iz tvrtke Marma Light igrala je ključnu ulogu u glazbenom spotu nove pjesme "Chaos Master" poznatog hrvatskog glazbenika Dine Jelusića. Njihova sposobnost da stvore magične svjetlosne kulise nije ostala nezapažena.Kada želite da vaš event zrači jedinstvenošću i elegancijom, nema boljeg izbora od Marma Light. Dopustite im da pretvore vašu viziju u stvarnost uz pomoć Portman i Astera rasvjete. Vaša priča zaslužuje svjetlosni spektakl, a Marma Light zna kako to postići.

Kontakti:

Facebook
Instagram
Internet stranica

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!