Promo

na jezeru

Osijek dobio svoj prvi teren za Padel

Osijek dobio svoj prvi teren za Padel

Padel je sport koji se igra samo u parovima, a igrači su „zatvoreni” na terenu površine od 10 do 20 metara

Jeste li već čuli za padel? Ako niste, brzo ćete, jer to je sport kojega će ovog ljeta igrati pola Osijeka!

U Osijeku se u sklopu Športsko-rekreativnog centra Jezero otvorio teren za Padel koji je ujedno i najbrže rastući sport u svijetu. Kombinira elemente tenisa. skvoša i badmintona. Vrlo je atraktivan i privlačan za rekreativce, a za igru su potrebni loptice i reketi koji su napravljeni za padel (nešto teži od teniskih). Prihvatljiv je među rekreativcima jer je manje tehnički zahtjevan od tenisa, što govori i o količini igrača koji ga sve više igraju. 

Kako se igra Padel?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Padel je sport koji se igra samo u parovima. Igra se u otvorenom i zatvorenom prostoru, a igrači su „zatvoreni” na terenu površine od 10 do 20 metara sa prozirnim zidovima i žičanim mrežama na pojedinim mjestima. Momčadi su odvojene mrežom, teren je označen linijama i linijama za servis. Zidovi oko igrališta služe kako bi loptica mogli odskočiti u neočekivanim smjerovima, kako bi igra bila zanimljivija. Padel koristi isti sustav bodovanja kao tenis: za osvojiti set potrebno je šest gemova, a za pobjedu potrebna su dva seta.

Svoj termin rezervirajte već danas putem aplikacije Tenis.Plus:

ŠRC Jezero ima nagradnu igru u kojoj možete sudjelovati i osvojiti termin Padela! Na sljedećem linku pratite upute i zaigrajte besplatno PADEL!


Izdvojeno

Reci što misliš!