Promo

novi okusi

Brunch & Caffe: Novo „COZY“ mjesto u Osijeku obradovati će mnoge svojom ponudom ručka/večere

Brunch & Caffe: Novo „COZY“ mjesto u Osijeku obradovati će mnoge svojom ponudom ručka/večere

Za njihov interijer mnogi kažu da su stvorili pravu oazu ugodnog prostora uz dobru glazbu u pozadini

Svi znamo gdje se jede najbolji doručak u gradu uz uživanje u raznim slatko – slanim kombinacijama.

"Veoma smo sretni što su Osječani prepoznali kvalitetu i prihvatili novitete iz gastro ponude koje smo im pripremili. Srce nam je ispunjeno  kada se od ranoga jutra čeka mjesto više jer to znači da su Slavonci spremni na raznolike kombinacije u tanjuru ako izostavimo klasiku koja je postala malo i dosadna", kažu u Brunch & Caffe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za njihov interijer mnogi kažu da su stvorili pravu oazu ugodnog prostora uz dobru glazbu u pozadini što oduševljava osobito njihove gošće koje rado izabiru ovaj prostor za razne proslave sa svojim dragim „legicama“.

"Otvorenje terase dodatno smo privukli sve one koji nisu i znali da postojimo i time omogućili još dodatnih 40-ak mjesta za kavicu, limunadu, desert, ručak ili večeru.Proljeće je stiglo, time su stigli noviteti na naša vrata koji nas opet plasiraju kao prve i jedine no da bi znali sve ipak ćete morati doći kušati jer nije isto slovo na papiru ili rapsodije okusa u nepcu", dodaju u Brunchu.

Istaknuli bi smo i nove okuse i dimenzije burgera kao i sliderse koje su nazvali Sliders mafia te mesne specijalitete od teletine, nova rižota i paste.

Poznati su postali i po Osječkoj knedli kao jedini izvorni recept , a svakako ističemo nekoliko novih okusa pisatcia, kokosa te banana na domaće rađenoj kremi.

Ono što je svakako novost jest dostava Brunch Boxa -  pod nazivom „Brunch ti dolazi u goste“, a tu su i domaći sokovi iz naše proizvodnje te razni okusi bezalkoholnih koktela.

"Kako bi sve što  smo naveli bilo jasnije, pozivamo Vas sve da dođete na Brunch koji kod nas traje od jutra do kasnih večernjih sati

Cilj nam je da naši gosti zaborave standarde i monotoniju te da se opuste bilo radnim danom ili vikendom", kažu u Brunchu.

Uz kampanju koja kreće od 19.04. – 25.04. nazvanu „Tasting time“ svakim danom od 14:00  - 20:00 sati biti će dostupni okusi novih knedli uz promotivnu akciju - jednu porciju platiš, jednu knedlu po želji zaradiš, a slično vrijedi i za sliderse burgere - dva plus jedan po želji gratis."Za sve drage goste koji dođu u vrijeme naše kampanje ostvaruju razne pogodnosti, popuste i nagrade. Čekamo Vas u Brunchu, Radićeva 18, Osijek", zaključuju u Brunchu.


Izdvojeno

Reci što misliš!