Promo

prijavite se

Florista Kid's radionica - osječka cvjećarnica pokrenula zanimljive radionice svake nedjelje

Florista Kid's radionica - osječka cvjećarnica pokrenula zanimljive radionice svake nedjelje
PROMO

Radionica se organizira svake nedjelje, a sudjelovati mogu djeca u dobi od 4 do 12 godina

Cvjećarnica Florista od ove nedjelje pokrenula je novu ideju u svojoj cvjećarnici. Ova cvjećarnica i ranije se pokazala kao vrlo inovativna, a sad je osmislila novi projekt kojom želi približiti svoj rad najmlađima.

Odlučili su napraviti dječju radionicu na kojoj sa djecom  izrađuju razne dekoracije.

“Ove nedjelje nam je bila prva Florista kid’s radionica na kojoj nam je tema bila Uskršnje dekoracije obzirom da smo u tom periodu. Na svakoj radionici će nam biti druga tema i radit ćemo uvijek nešto drugo”, govori Slaven Pavlović, vlasnik cvjećarnice Florista koju možete pratiti i putem njihove Facebook stranice.
Cilj same radionice je da djeca budu kreativna i da naprave sami ono što oni žele tj.ono kako oni zamišljaju da to trebati izgledati uz naravno savjete i pomoć vlasnika i djelatnika cvjećarnice. Sve što naprave na radionici naravno nose kući uz još dodatni mali poklon same cvjećarnice.

“Djeca i roditelji su oduševljeni što smo pokrenuli ovakvu stvar u našoj cvjećarnici i već imamo dosta upisane djece za naredne radionice i jako nam je drago zbog toga.
Nažalost ograničeni smo s brojem djece pa je svakako dobro prijaviti dijete", poručuje Pavlović.

Radionice će se održavati svake nedjelje u terminu od 14:30h do 16:30h u cvjećarnici Florista na adresi J.J.Strossmayera 192 u Retfali, a prijave primaju na kontakt broj 091 6112 256. Na radionici mogu sudjelovati djeca u dobi od 4 do 12 godine. Cijena za jednu radionicu je 20€/nedjelja (po danu) ili 50€/cijeli mjesec (svaka nedjelja u mjesecu).
 


Izdvojeno

Reci što misliš!