Promo

na 600 metara kvadratnih

Braća Kutleša u Avenue Mallu otvorila najveći kondicijsko-rekreacijski centar u Osijeku

Braća Kutleša u Avenue Mallu otvorila najveći kondicijsko-rekreacijski centar u Osijeku

Za sve one koji žele poduzeti nešto sa svojim tijelom i učiniti to kako treba tu je Tauros kondicijsko-rekreacijski centar

Ako spojiš ljubav prema cross fitu/funkcionalnom fitnesu koji je odličan za duh i tijelo i biznis koji pokreće obitelj koja je istinski zaljubljenik u ovakvu vrstu fizičke aktivnosti onda se to zove Tauros.  

Kod braće Kutleša fascinantno  je to što njihov trud, oko individualca ili grupe polaznika, te znanje i iskustvo s kojim raspolažu, doista motiviraju ljude da počnu voljeti svoje tijelo. Da ga  treniraju skupa sa svojom voljom i željom i na kraju postignu zacrtani cilj, bilo to skidanje  viška kilograma, zatezanje mišića.  Na njihovom treningu nećete biti prepušteni izvođenju vježbe bez njihovog nadgledanja i ispravljanja forme. Pokazat će vam i objasniti sve finese pokreta kojima ćete aktivirati mišiće i tako izvući ono najbolje iz vježbe. Za njih su najbolja reklama njihovi članovi, koji najbolje mogu reći što za njih znači trenirati u Taurosu i još bolje, pokazati rezultate svoga truda.

Od početka veljače, za stare i nove članove preslili su se u najnovije opremljenu dvoranu za cross fit, funkcionalne, grupne, indivdualne treninge te weightlifting. Dvorana se nalazi u sklopu trgovačkog centra Avenue Mall u Osijeku i za sve korisnike osiguran je besplatan  parking.Osim standardne postave, Luke i Marka, timu se pridruzio i Josip Čutura te Dejzi Kutleša. Svoj doprinos ovom obiteljskom poslu daje i Vlasta, Lukina supruga, koja je brand manager i odlična predstavnica Taurosa. Ona svojim uvijek raspoloženim duhom jednostavno daje sklad svemu ovome. Odlična je to  petorka koja stoji na raspolaganju svima koji žele poduzeti nešto sa svojim tijelom i učiniti to kako treba. Na treninzima vlada odlična atmosfera, ohrabrenja stižu sa svih strana i natjecateljski duh vas tjera da izađete iz vaše komfor zone.

Pridružite im se i ostvarite svoj potencijal! Više informacija potražite na Facebook stranicama Taurosa.


Izdvojeno

Reci što misliš!