Lifestyle / Ostalo

Kuće za odmor

Vikendice u Osijeku i okolici: Pogledajte njihovu trenutnu ponudu i cijene

Vikendice u Osijeku i okolici: Pogledajte njihovu trenutnu ponudu i cijene
Njuškalo

Bez obzira na to tražite li rustikalni doživljaj ili mirnu oazu, navedene kuće za odmor samo su jedne od brojnih koje pružaju savršeni bijeg iz gradske vreve u okrilje prirode

Proljeće je doba koje budi želju za bijegom iz grada i uživanjem u prirodi, a Slavonija i Baranja nude idealne opcije za to.

Kroz pregled trenutne ponude nekretnina na Njuškalu, otkrivamo nekoliko prekrasnih vikendica koje kombiniraju tradicionalni slavonsko-baranjski šarm s modernim udobnostima, i to po relativno pristupačnim cijenama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među njima je dvoetažna kuća za odmor površine 50 m² smještena u vikend naselju Karašica kod Josipovca. Iako je izgrađena početkom 1990-ih godina, posljednju je renovaciju doživjela prošle godine tijekom koje joj je uveden strujni priključak, uređena fasada, ugrađena PVC stolarija te odrađen novi krov, izolacija, dimnjak i okapnice.

vikendice nekretnine
Sve luksuzniji objekti Vikendice su ključni čimbenik razvoja baranjskog turizma, a najtraženije su one uz Dunav

Na placu površine 210 m², kuća se sastoji od prizemlja u kojemu se nalaze trijem, boravak, blagovaonica i kupaonica te potkrovlja u kojemu su smještene soba i lođa.

Prizemlje je kuće adaptirano u stilu rustike, dok su kuhinja i šank zidani kombinacijom cigle, greda i starog crijepa. Na šank je postavljena hrastova građa, a komplet podovi od žutoga su biber crijepa s krovova starih slavonskih kuća.

Navedena vikendica, stoga, pruža potpuni doživljaj baštine našega podneblja i odmora u prirodi, istovremeno se nalazeći na deset minuta vožnje do Osijeka. Njezina je cijena 57 tisuća eura te je useljiva odmah.

Dvoetažna vikendica u naselju Karašica; FOTO: Njuškalo

Sljedeća se dvosobna vikendica površine 41 m² nalazi u Topolju u Općini Draž i na 30 je metara udaljenosti od predivnog jezera Puškaš.

Uz veliku natkrivenu terasu, bunar, peć na drva, uvedenu struju i drvenu izostolariju, spomenuta se kuća za odmor sastoji od dnevnoga boravka, poluotvorene kuhinje, spavaće sobe, toaleta i ostave. Useljiva je odmah za cijenu od 25 tisuća eura, no u njoj je još potrebno urediti kupaonicu.

Dvosobna kuća za odmor u Topolju; FOTO: Njuškalo

U Erdutu se pak prodaje četverosobna kuća za odmor na sveukupnoj površini od 3086 m². Nekretnina se nalazi na cesti Aljmaš – Erdut te je udaljena svega pet kilometara od Aljmaša.

Osim četiri sobe i kupaonice u prizemlju, navedena vikendica sadrži još jednu sobu u potkrovlju i dvije veće nus prostorije. Ispod dijela kuće je podrum, a prodaje se po cijeni od 36 tisuća eura.

Četverosobna vikendica u Erdutu; FOTO: Njuškalo

''Trokut'' triju gradova krije prekrasnu dvosobnu vikendicu površine 61 m² na obali Karašice. U pitanju je mjesto Branjih Vrh okruženo Belim Manastirom (udaljenost od tri kilometra), Mohačem (udaljenost od 23 kilometra) i Osijekom (udaljenost od 35 kilometra).

Spomenuta se nekretnina sastoji od dviju soba, vinskog podruma, spremišta s još tri sobe te vanjskog toaleta. Iako vikendica nije spojena na struju, postoji mogućnost ugradnje solarnih panela u njoj i bušenja bunara u dvorištu. Cijena joj iznosi blizu 15 tisuća eura.

Dvosobna kuća za odmor u Branjinom Vrhu; FOTO: Njuškalo

Posljednja je nekretnina koju izdvajamo uređena kuća za odmor u Mandićevcu površine 124 m² s vinskim podrumom, garažom i prizemljem s hodnikom, kupaonicom, sobom, prostranim dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom, opremom za roštilj i velikom terasom.

Kat se vikendice sastoji od kupaonice i dviju spavaćih soba iz kojih se izlazi na balkon s pogledom na vinograde i šumu. Na parceli se nalazi voćnjak, dok vikendica ima struju, vodu, grijanje na kamin i PVC stolariju te košta 54 tisuće eura.

Uređena vikendica u Mandićevcu; FOTO: Njuškalo

Bez obzira na to tražite li rustikalni doživljaj ili mirnu oazu, navedene kuće za odmor samo su jedne od brojnih koje pružaju savršeni bijeg iz gradske vreve u okrilje prirode, nudeći raznolike mogućnosti za opuštanje i uživanje u ljepotama Slavonije i Baranje.


Izdvojeno

Reci što misliš!