Lifestyle / Ostalo

Poticanje inovacija

Infobip Connect Meetup u Osijeku okupio veliki broj sudionika

Infobip Connect Meetup u Osijeku okupio veliki broj sudionika
PR

Infobip Connect Meetup predstavlja samo jedan od mnogobrojnih događaja koje Infobip organizira širom svijeta kako bi podržao tehnološku zajednicu i potaknuo inovacije u industriji komunikacijske tehnologije

U ponedjeljak, 18. ožujka, Infobip, globalni lider u pružanju platforme za komunikaciju kao usluge (CPaaS), organizirao je Infobip Connect Meetup u Osijeku.

Događaj je bio izvanredno uspješan, okupivši brojne sudionike iz tech zajednice. Meetup je bio prilika za lokalne stručnjake iz područja tehnologije da se povežu, dijele ideje i iskustva te raspravljaju o najnovijim trendovima i inovacijama u industriji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Događaj je ugostio impresivnu listu govornika, uključujući vodeće stručnjake iz Infobipa i lokalne tech scene. Raspravljalo se o širokom spektru tema, od inovacija u komunikacijskoj tehnologiji (AI) do perspektiva budućnosti digitalne transformacije.

"Sudjelovanje velikog broja ljudi na našem Infobip Connect Meetupu svjedoči o rastućem interesu i entuzijazmu za tehnologijom u našoj lokalnoj zajednici", izjavio je Nikola Pavešić, direktor DevEx i Startup odijela u Infobipu.

"Ovaj događaj nije samo pružio priliku za umrežavanje, već je također potaknuo inspirativne razgovore i razmjenu ideja koje će potaknuti daljnji napredak tehnološke scene u Osijeku", dodao je.

Infobip Connect Meetup predstavlja samo jedan od mnogobrojnih događaja koje Infobip organizira širom svijeta kako bi podržao tehnološku zajednicu i potaknuo inovacije u industriji komunikacijske tehnologije. Već idući nas očekuje 28. ožujka u Beogradu.


Izdvojeno

Reci što misliš!