Vijesti / Regija

IZVANREDNI TEHNIČKI

Osječka policija nastavlja iz prometa isključivati vozila zbog preinaka, stvaranja buke i nedostataka

Osječka policija nastavlja iz prometa isključivati vozila zbog preinaka, stvaranja buke i nedostataka
Ilustracija (PIXSELL)

Obavljenim nadzorom na 11 teretnih vozila utvrđeni je devet većih i dva opasna nedostatka. Zbog opasnih nedostataka na vozilima dva vozila su isključena iz prometa te su oduzete registarske pločice

Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske proveli su pojačani nadzor prometa u cilju suzbijanja prekršaja u prometu.

"Zbog preinaka ispušnog sustava 30. travnja iz prometa je isključen jedan osobni automobil za koji je izvanrednim tehničkim pregledom utvrđeno da je na vozilu obavljena preinaka koja nije odobrena i dopuštena, odnosno vlasnik je na vozilo ugradio uređaj za pojačavanje zvuka ispušnog sustava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na autocesti A5, Policijska uprava osječko-baranjska u suradnji s Centrom za vozila Hrvatske i Mobilnom stanicom za tehničke preglede vozila provela je nadzor teretnih vozila. Obavljenim nadzorom na 11 teretnih vozila utvrđeni je devet većih i dva opasna nedostatka. Zbog opasnih nedostataka na vozilima dva vozila su isključena iz prometa te su oduzete registarske pločice", piše PU osječko-baranjska.
 
Iz policije napominju da će i ubuduće svakodnevno nadzirati prometnice kako bi se zadržalo povoljno stanje javnog reda i mira, kao i sigurnosti u prometu u županiji.


Izdvojeno

Reci što misliš!