Lifestyle / Ostalo

REKORDAN BROJ PRIJAVLJENIH EKIPA

La vie se nametnuo kao novo mjesto za kviz i zabavu

La vie se nametnuo kao novo mjesto za kviz i zabavu

Iz organizacije su se pobrinuli da se osiguraju slatke nagrade za sve sudionike

Caffe bar La vie na dva je dana, ili bolje rečeno – večeri, postao kvizaški centar u Osijeku. Prvo je Studentski katolički centar (SKAC) napunio kafić svojim humanitarnim kvizom, a onda je održan tradicionalni kviz općeg znanja srijedom – i to ovaj put u velikom božićnom izdanju.

Kako se prezivaju Luigi i Mario, iz čije mitologije je božica Amaterasu ili kako se zove maskota iz Monopolyja, samo su neka od pitanja koja su se našla na ovom posebnom, božićnom kvizu. Da je zanimanje ljudi bilo veliko, svjedoči i zatvaranje prijava čak dva dana prije samog održavanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rekordan je bio broj prijavljenih ekipa za ovu kvizašku zabavu u organizaciji dvojca Štimfer, a zbog istog se morao proširiti i kapacitet kafića. Iz organizacije su se pobrinuli da se osiguraju slatke nagrade za sve sudionike, a za prva tri osvojena mjesta pobrinuli su se Munchies, El Paso i Vinarija Kočevar. Da natjecanje bude zanimljivije, nagrada se dodjeljivala i ekipi koja je na pola kviza bila prva, a utješnu nagradu u vidu runde cuge dobili su i predzadnji.Od listopada je održano devet izdanja kvizova u Caffe bar La vie koji je srijedom navečer redovno bio pun. Ipak, slijedi kratka pauza zbog održavanja malonogometnog turnira Zimko na Zrinjevcu, a onda se kvizomanija nastavlja 10. siječnja – na istom mjestu, u isto vrijeme.


Izdvojeno

Reci što misliš!