Lifestyle / Ostalo

Hvalevrijedan potez

Predajom dobrovoljnih priloga završen prigodni program ''Trideset do tridesetog'' HPD ''Lipa''

Predajom dobrovoljnih priloga završen prigodni program ''Trideset do tridesetog'' HPD ''Lipa''
PR

Navedena udruga kao neprofitna organizacija nema stalne izvore prihoda te ovisi o različitim oblicima donacija, volonterskoga rada i općenito humanitarnoga djelovanja

U petak, 29. prosinca lipaši uručili su udruzi za Down sindrom Osječko-baranjske županije i grada Osijeka dobrovoljne priloge publike i lipaša koje su prikupili na božićnom koncertu.

Uz lijepo druženje u prostorima udruge, lipaši Marijana, Duda, Goran i Stiv uručili su potvrdu o donaciji predsjedniku udruge Božidaru Jukiću i tajnici udruge Jeleni Mandarić-Kolarik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Udruga za Down sindrom Osječko-baranjske županije i grada Osijeka osnovana je 4. svibnja 2007. godine s ciljem pomoći osobama s Down sindromom i njihovim obiteljima, ali jednako tako i s ciljem osvješćivanja društvene zajednice na važnost humanitarnoga djelovanja. Navedena udruga kao neprofitna organizacija nema stalne izvore prihoda te ovisi o različitim oblicima donacija, volonterskoga rada i općenito humanitarnoga djelovanja. Udrugu pohađa oko četrdeset korisnika iz naše, ali i drugih županija. S njima kontinuirano rade logoped, defektolog i fizioterapeut, čiji je glavni cilj potaknuti daljnji napredak svojih malih korisnika. U skladu sa svojim mogućnostima i vi možete postati njihov donator ili sponzor uplatom priloga na sljedeći broj računa: 

  • HR5225000091102181121

Predajom dobrovoljnih priloga publike i lipaša, završen je prigodni program ''Trideset do tridesetog'' HPD ''Lipa'' Osijek kojim je zbor proslavio punih 30 godina održavanja svojeg tradicionalnog Božićnog koncerta. Tijekom jednomjesečnog programa, a uz potporu Grada Osijeka, održane su glazbene radionice za djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, prigodna izložba u holu Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, koncerti malog zbora ''Lipa'', ''Lipin božićni vremeplov'' na društvenim mrežama ''Lipe'', Božićni koncert HPD-a ''Lipa'' u Tuzli i 25. prosinca u crkvi sv. Mihaela arkanđela 30. Božićni koncert HPD-a ''Lipa'' koji je imao navedenu humanitarnu namjenu.


Izdvojeno

Reci što misliš!