Lifestyle / Ostalo

tri osnovne verzije

Odabir prave Salomon obuće za vaše aktivnosti na otvorenom

Odabir prave Salomon obuće za vaše aktivnosti na otvorenom
PR

Brend Salomon najčešće se povezuje s aktivnostima na otvorenom poput planinarenja. To nas uopće ne iznenađuje s obzirom na naprednu tehnologiju i visoku kvalitetu zbog čega za ovom obućom posežu i profesionalci i rekreativci

Tražite nove cipele za planinarenje? Planirate li izlet u planine, vikend-kampiranje ili izlet izvan grada s prijateljima? Odabir prave obuće osnova je svake aktivnosti. Salomon obuća prilagođena individualnim potrebama i zahtjevima jamče vam udobnost i sigurnost u svim uvjetima.

Ako se pitate kako odabrati Salomon cipele za planinarenje, najprije si morate odgovoriti na nekoliko važnih pitanja. Po kakvom ćete terenu planinariti? Koliko će biti težak vaš ruksak i koliko dugo planirate pješačiti? Precizni odgovori na svako pitanje omogućit će vam da odaberete pravu vrstu obuće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na tržištu su dostupne tri osnovne verzije Salomon modela. To su niske, srednje i visoke cipele. Što je planinarski teren tehnički zahtjevniji i nestabilniji, potplat cipele treba biti tvrđi. Viši profil obuće osigurava dobru stabilizaciju gležnja i štiti od oštećenja. Takva dodatna potpora je neophodna posebno ako planirate na put s teškim ruksakom na leđima.

Lagane cipele niskog profila najbolje su za lagane rute. One će vam pružiti dobru amortizaciju i smanjiti umor tijekom dugog pješačenja. Salomon obuća odabrana prema vrsti aktivnosti i uvjetima na stazi omogućit će vam da zaboravite na umorna i bolna stopala čak i tijekom višesatnog hodanja.

Što Salomon trekking cipele čini posebnima?

Salomon trekking cipele nude izvanrednu zaštitu od ogrebotina i visoku otpornost na udarce. Izrađene su od najkvalitetnijih materijala. To jamči potpunu udobnost nošenja u različitim uvjetima. Jednako važan je i dovoljno čvrst potplat zaslužan za pravilno prianjanje i stabilnost na svakom koraku. Ovo je od velike važnosti prilikom planinarenja po tehnički zahtjevnim terenima.

Visoki profil obuće, debeo i čvrst potplat zaštitit će stopala od oštećenja i pružiti vam izvrsnu amortizaciju. Salomon trekking cipele često su opremljene dodatnim pojačanjima poput štitnika za petu, bočne zaštite i zaštite rista. Gornjište obuće je izdržljivo i otporna na bilo kakva oštećenja.

Zašto je Salomon obuća sinonim za vrhunsku kvalitetu?

Salomon obuća postala je sinonim za vrhunsku kvalitetu zbog temeljitog fokusa na izvrsnosti u proizvodnji. Odlikuje ju visoka kvaliteta izrade i postojanost materijala. Bez obzira na to koju vrstu obuće odaberete, možete biti sigurni da se proizvođač potrudio da vaša kupnja bude uistinu uspješna.

Sve Salomon proizvode odlikuje izvrsna kvaliteta, briga i pažnja prema svakom detalju. Nije bez razloga ovaj francuski brend koji proizvodi cipele od sredine 20. stoljeća cijenjen od strane ljubitelja aktivne rekreacije širom svijeta. Proizvođač je u stalnoj potrazi za novim i inovativnim rješenjima. Koristi suvremene metode proizvodnje, a to mu je omogućilo da uvijek bude korak ispred konkurencije te ono najvažnije, da zadovolji potrebe i zahtjeve aktivnih korisnika.

Koje inovacije čine Salomon Speedcross 5 tenisice idealnim odabirom za teške terene?

Salomon Speedcross 5 tenisice su idealan izbor za zahtjevne terene zahvaljujući inovativnim značajkama. SensiFit tehnologija pruža precizno pristajanje i podršku, dok Quicklace sustav omogućuje brzo i čvrsto vezanje. ContaGrip® TA tehnologija osigurava odlično prianjanje na različitim površinama, dok EnergyCell+ tehnologija pruža izvanrednu amortizaciju, smanjuje pritisak na zglobove i umanjujući umor tijekom duljih aktivnosti.

Osim funkcionalnih inovacija njihov iznimno originalan dizajn daje zanimljivi estetski element, što čini ovaj model odličnim „tehničkim odabirom”, a istovremeno i privlačnim za ljubitelje sportskog stila.


Izdvojeno

Reci što misliš!