Lifestyle / Ostalo

aleksandra prijović

Tko je pjevačica koja je u samo tri sata dvaput rasprodala dvoranu Gradski vrt? Brenina snaha, odrasla u Belom Manastiru

Tko je pjevačica koja je u samo tri sata dvaput rasprodala dvoranu Gradski vrt? Brenina snaha, odrasla u Belom Manastiru
YouTube screenshot

Zbog glazbe pjevačica je zanemarila školu, a do diplome srednje škole, dijeli je samo jedna godina - koja joj je ostala nedovršena

Više od 13 tisuća ljudi slušat će i gledat jednu od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda Aleksandre Prijović na dva osječka koncerta najavljena za 13. i 14. veljače u Gradskom vrtu.

U manje od tri sata Aleksandra je rasprodala sve ulaznice za svoj valentinovski koncert pa je odmah otvoren i drugi termin dan ranije koji je još brže rasprodan. Zasad nema najave za treći koncert, ali sudeći po nedavnom zagrebačkom iskustvu lako je moguće da se otvori još koji termin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Aleksandri Prijović je početkom prosinca uspjelo ono što dosad nikome nije. Održala je pet koncerata u zagrebačkoj Areni gdje su joj se kao gosti iznenađenja redali Saša Matić, Milica Todorović, Lepa Brena, Jelena Rozga, Tea Tairović, Mc Stojan, Nataša Bekvalac, Aco Pejović i drugi. U sklopu svoje turneje "Od istoka do zapada" 28-godišnja pjevačica izazvala je pravu pomutnju u Hrvatskoj, a neki su mediji pisali kako je samo od prodaje karata zaradila 2.780.000 eura.

Aleksandra je rođena 22. rujna 1995. godine u Somboru u Srbiji, a cijelo djetinjstvo provela je u Belom Manastiru u skromnom domu koji je i renovirala od svojih glazbenih honorara. Ekipa Kurira je jednom prilikom posjetila Beli Manastir i od njenih prijatelja iz djetinjstva su čuli samo riječi hvale. Bilo je i onih koji su otkrili da je trpjela vršnjačko nasilje, upravo zbog svoje želje da bude pjevačica, što je jednom prilikom i sama priznala.

Njezini roditelji Borka Mihajlović i Nedjeljko Prijović razveli su se kad je imala samo tri godine, a ona je nakon razvoda ostala živjeti s majkom u Hrvatskoj. Od malih nogu je pjevala na priredbama i na društvenim događanjima.

Zbog glazbe pjevačica je zanemarila školu, a do diplome srednje škole, dijeli je samo jedna godina - koja joj je ostala nedovršena.

Pop-folk pjevačica početkom 2013. godine postala je popularna sudjelovanjem u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda'. Još kao mala pokazivala je talent za pjevanje, a sa samo 13 godina snimila je dvije pjesme.  Svojim sjajnim glasovnim sposobnostima uspjela je osvojiti četvrto mjesto u 'Zvezdama granda', a kao nagradu dobila je pjesmu 'Još večeras plakaću sa tobom'.

Zbog pojavljivanja u popularnom glazbenom showu u školi su je ismijavali pa joj je život u Hrvatskoj ostao u ružnom sjećanju.

"Okruženje u kojem sam živjela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga.To me baš boljelo. Svi su se družili zajedno, a ja sam imala samo jednu prijateljicu", ispričala je za magazin Glossy.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

2017. godine izdala je prvi album naziva 'Testament', a istoimena pjesma postala je najslušaniji hit s albuma. Isto tako, trenutačno najslušaniji njezin hit na YouTube-u, koji sada već broji više od 96 milijuna pregleda, je pjesma 'Ko si ti' u duetu sa Sašom Matićem (45).

Aleksandra je danas u braku sa sinom Lepe Brene Filipom Živojinovićem (38) s kojim ima sina Aleksandra, a zahvaljujući svom talentu i radu, ali i dobrostojećoj obitelji supruga,  pjevačica si danas može priuštiti život na relaciji Beograd-Monaco-Miami, pa i da u ljetnim mjesecima uživa na luksuznoj jahti. Aleksandra i Filip vjenčali su se 2018. godine u lipnju, a u ožujku naredne godine dobili su i sina.


Izdvojeno

Reci što misliš!