Lifestyle / Ostalo

Topla atmosfera

Posjetili smo advent u Waldingeru: Domaća atmosfera, domaća hrana i ugodan ambijent u srcu Osijeka

Posjetili smo advent u Waldingeru: Domaća atmosfera, domaća hrana i ugodan ambijent u srcu Osijeka
Leon produkcija

Ova izvanredna kombinacija ukusne hrane, vrhunskog vina i ugodnog ambijenta čini Hotel Waldinger i slastičarnicu Gold nezaobilaznim mjestom za sve one koji žele uživati u blagdanskim čarolijama u srcu Osijeka

Dok šećete užim središtem Osijeka, nemoguće je ne primijetiti Hotel Waldinger i slastičarnicu Gold u neposrednoj blizini koji već godinama oduševljavaju svojim blagdanskim uređenjem. Ove su sezone, međutim, otišli korak dalje, pridavši posebnu pažnju stvaranju nezaboravne atmosfere.

Orašari ispred hotela već su postali prepoznatljivi simbol, dočekujući svakoga tko kroči prema centru grada na Dravi. Možemo reći kako su postali nezaobilazno mjesto za Osječane i sve posjetitelje grada koji sve više otkrivaju čaroliju koju im Hotel Waldinger donosi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kroz vrata ovog gostoljubivog objekta, ulazite u pravu domaću blagdansku bajku. Mirisi domaće hrane šire se prostorom, nudeći vrhunski izbor raznolikih namirnica, prigodnih za božićno vrijeme. Tu su nezaobilazna domaća kobasica u pecivu, mini sarmice, mirisne barene koljenice s pirjanim kupusom, trgane svinjske vratine, svježa domaća dimljena kobasica s čvarcima te za ljubitelje slatkog – zimski sladoled, profiteroli s umakom i, naravno, tradicionalne fritule.

"Hotel Waldinger ima posebnu čar, ne samo zbog prekrasnog uređenja, već i zbog autentičnih okusa koje nudi. Ovo je pravo mjesto za uživanje u blagdanskom duhu", dijeli svoje iskustvo Martina, redovita posjetiteljica.

Na njezine se riječi nadovezuje Petra koja je također zadovoljna uslugama u Waldingeru – od ponude jela i pića, preko ljubaznog osoblja, pa sve do pozitivne i tople atmosfere koja je posebno izražena u ovom blagdanskom razdoblju.

''Sjećam se kako je bilo u Waldingeru još prošle godine u ovo doba. Kada god bih prolazila kraj njega, u bilo koje doba dana, a posebno večeri, čula bih glazbu kako svira i vidjela uvijek veliki broj ljudi koji uživa na otvorenom, uz kobasice i kuhano vino. Riječ je o malom, a tako toplom adventu u srcu grada koji uveseljava prolaznike i drago mi je da se i ove sezone to nastavlja'', govori nam.

FOTO: Leon produkcija

Ljubiteljima kvalitetnog vina preporučuje se, stoga, isprobati vrhunsko kuhano vino Krauthaker, čija raskošna aroma dodatno obogaćuje blagdansku atmosferu. To je još jedan od načina da se gosti opuste i prepuste čarima blagdana.

Posebno se ističu i velike pećnice koje zagrijavaju prostor, stvarajući ugodnu toplinu i udobnost. Ta pažnja i posvećenost detaljima također doprinose cjelokupnom doživljaju adventa u središtu Osijeka, stvarajući nevjerojatnu atmosferu koja će vas osvojiti.

FOTO: Leon produkcija

Posebno će uzbudljivo, vjerujemo, biti na staru godinu kada je Waldinger pripremio dva dočeka. Sve će početi već u 11 sati u Goldu, a nakon cjelodnevne zabave nastavit će se od 21,30 sati u dvorištu hotela.

"Za Novu godinu planiram doći u Hotel Waldinger s društvom jer su dočeci ovdje nevjerojatno uzbudljivi. Jedva čekam ući u 2024. u toj posebnoj atmosferi", otkriva Tomislav, dugogodišnji gost hotela.

Doživite blagdansku čaroliju Adventa u Waldingeru Fotogalerija

Ova izvanredna kombinacija ukusne hrane, vrhunskog vina i ugodnog ambijenta čini Hotel Waldinger i slastičarnicu Gold nezaobilaznim mjestom za sve one koji žele uživati u blagdanskim čarolijama u srcu Osijeka.


Izdvojeno

Reci što misliš!