Lifestyle / Ostalo

svaka čast

Slavonac Josip Čapo pobjednik 6. sezone Života na vagi: Skinuo 78,3 kilograma!

Slavonac Josip Čapo pobjednik 6. sezone Života na vagi: Skinuo 78,3 kilograma!
RTL

Na prvom vaganju Čapo je imao 172 kilograma, a danas ima fantastičnih 93,7 kilograma! Izgubio je 78,3 kilograma i osvojio 150 tisuća kuna

U finalu 'Života na vagi' natjecatelji su bili spremni pokazati se u punom sjaju u studiju zagrebačkog Jadran filma, a sloga i veliko prijateljstvo među kandidatima obilježili su ovu šestu sezonu.

Prvo su svoje rezultate pokazali 14 natjecatelja nefinalista, koji su se borili za nagradu od 50.000 kuna, a potom su na scenu izašli finalisti - Lara, Boris, Josip i Roko, koji su se borili za nagradu od 150.000 kuna!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nagradu od 50 tisuća kuna osvojio je Dalibor Kujundžić iz Vinkovaca koji je u show ušao s 158,6 kilograma, a izašao s 90.

Svi natjecatelji naporno su radili na sebi proteklih nekoliko mjeseci, a na tom su ih putu pratili treneri Maja Ćustić i Edo Mehmedović, koji su pohvalili kandidate. „Bili su toliko složni i bilo jako lijepo vidjeti kako su stalno zajedno i kako bodre jedni druge“, rekla je Maja, a Edo je zahvalio svima koji su bili uz njih i pomagali im. Sezona je bila posebna i zbog Izazivača, a njihova borba odvijala se osam tjedana pod budnim okom trenerice Sanje Žuljević.

Dalibor Kujundžić
FINALE 'ŽIVOTA NA VAGI' Osječki student u 'Životu na vagi' izgubio skoro 70 kilograma i osvojio 50 tisuća kuna

Treći po od finalista redu na vaganje izašao je Josip Čapo.Čapo dolazi iz malog slavonskog sela Feričanci, zaposlen je u tvrtki koja proizvodi cement, bavi se vinogradarstvom i ima OPG, a u show je ušao sa 172 kilograma.

Publika je bila oduševljena njegovom transformacijom. Otkrio je kako je vani trenirao i jeo te da je doživio ogromnu promjenu, sad mu je sve lakše - raditi, kretati se...

„Kad sam izašao, pojeo sam dva mala komada janjetine i nisam popio nijedan gemišt!“ priznao je i dodao da će se počastiti poslije finala. Marijana je komentirala kako bi mogao napisati knjigu o svom životu, a Čapo je bio emotivan i rekao: „Ovo je bio moj neki zadnji rat i sad hoću mir!“

Na prvom vaganju Čapo je imao 172 kilograma, a danas ima fantastičnih 93,7 kilograma! Izgubio je 78,3 kilograma i rekao: „Evo, Lara ima toliko kilograma, Laru sam skinuo s leđa!“

Od samog je početka bilo jasno da će Josip Čapo daleko dogurati. U showu je pokazao sve karakteristike pobjednika, a jednako se tako ponašao i vani.

Josip Čapo iz slavonskog sela Feričanci u showu 'Život na vagi', uz naporne treninge i režime prehrane, pokazao i dodatan angažman - dnevno je hodao 30 kilometara, svaki je trening dosad odradio bez previše jadikovanja, a rezultati su svakako tu.

"Novi Čapo je sretniji, zadovoljniji, u nevjerojatnoj kondiciji, i sam se tome čudim. Novi Čapo je napravio 250 kilometara ovaj tjedan. To ne mogu vjerovati“, rekao je Čapo nakon pretposljenjeg ciklusa, u kojem je razvalio.

Pogledajte trenutak proglašenja pobjednika:


Izdvojeno

Reci što misliš!