Lifestyle / Ostalo

10 kuna po terminu

Organizacije i udruge mladih prepoznale potencijal Stare pekare

Organizacije i udruge mladih prepoznale potencijal Stare pekare

Nakon malo više od mjesec dana kako su Kulturni centar Osijek i Hrvatski ferijalni savez preuzeli upravljanje Starom pekarom, zgrada je prodisala punim plućima

S potencijalnom koji se pruža mladima, do sada se upoznalo više od 20 korisnika, udruga i organizacija iz različitih područja djelovanja s područja Osijeka, a čiji se broj sustavno povećava. Također održano je više od 60 različitih aktivnosti.  

Edukativne radionice Info -centra za mlade, PRONI centra za mlade, ISKRA Waldorfske inicijative, HANGOUT-a, Udruge Aktivni građani iz Zagreba i drugih okupile su mnoštvo srednjoškolaca i studenata.

Radovi na Staroj pekari pri kraju Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svoje mjesto za osmišljavanje i realizaciju planova te projekata pronašli su i studenti Socijalnog rada, Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, kao i studenti okupljeni ispred Udruge AIESEC i Financijski impuls. Eko notu Staroj pekari donosi udruga PLANTaža koja po svemu sudeći radi na velikim projektima!

Da je u Staroj pekari krenulo jako živahno, dokazuje i "podrhtavanje" poda od plesnih proba u sklopu projekta CUBOS, a čim epidemiološke mjere popuste dolaze i drugi rekreativci okupljeni ispred udruge sportske rekreacije "Sport za sve".

Vrlo skoro izlazi i aplikacija preko koje će se moći u par jednostavnih koraka pregledati svaki od prostora u Staroj pekari u 3D formatu, odabrati najpogodniji te odmah uplatiti iznos za rezervaciju. Dok se web aplikacija polako "polira" prije prezentacije, za rezervaciju prostora možete se javiti putem e-mail adrese: [email protected] Sve što trebate napraviti, kako biste koristili radne prostore u Staroj pekari, je poslati nam željeni termin ili termine, namjenu te kratki opis vaše aktivnosti, a odgovor ćete dobiti u roku od 24 sata.

Naknada za kulturne i društvene aktivnosti neprofitnog karaktera iznosi 10 kuna po terminu. Ako želite pronaći prostor za vaše aktivnosti, javite nam se i uvjerite u ugodnu i kreativnu radnu atmosferu te postanite dio kreativne slike Osijeka. Postojećim korisnicima želimo ugodan rad u Staroj pekari, a veselimo se uspješnoj suradnji s novima!

Izdvojeno


Reci što misliš!