Lifestyle / Ostalo

posebni promo paketi

SiB.hr kao partner - Poduzetnici, napokon otvarate, reklama vam je potrebnija nego ikad

SiB.hr kao partner - Poduzetnici, napokon otvarate, reklama vam je potrebnija nego ikad

Budi se poduzetnička aktivnost nakon više od mjesec dana hibernacije, a vidljivost među kupcima važnija je no ikad i zato je tu SiB.hr

Brojni poduzetnici koji su svoje poslovanje u doba karantene orijentirali na online svijet, odabrali su naš portal kao partnera koji im je pomogao prebroditi poslovnu krizu, a sad na red dolaze svi oni koji će svoja vrata otvoriti s popuštanjem mjera, a sukladno odlukama nacionalnog Stožera.

Svi oni već se užurbano otvaraju za otvorenje uz stroge mjere i puno nepoznanica, a tek ostaje za vidjeti hoće li građani pohrliti u njihove objekte. Baš iz tog razloga, portal SiB.hr, koji je prema svim važećim mjerenjima najčitaniji portal u Osijeku i okolici, idealan je partner za ponovno pokretanje poslovanja.

Za sve poduzetnike osmislili smo posebne promo pakete, javite nam se na mail [email protected] ili na broj mobitela 099 80 20 721

Bilo da prodajete odjeću, obuću ili ste frizer koji želi obavijestiti svoje klijente o rezervacijama termina ili ste neka od uslužnih djelatnosti za kojima ljudi vape nakon perioda zatvaranja, oglas za našem portalu pomoći će da doprete do velikog broja građana.

Svijet je u proteklom razdoblju postao više no ikad digitalan, a samim time i potencijalni klijenti relevantne informacije traže upravo na portalima poput SiB.hr.

Kako bismo svim poduzetnicima pomogli i olakšali početak poslovanja, osmislili smo posebne promo pakete o kojima više možete saznati ukoliko se javite na naše kontakte.

Za sve poduzetnike osmislili smo posebne promo pakete, javite nam se na mail [email protected] ili na broj mobitela 099 80 20 721

Portal SiB.hr u mogućnosti je ponuditi najsuvremenije formate oglasa na samom portalu, ali i na našim Facebook i Instagram kanalima. Bilo da se radi o banneru ili priči o vama, isto će zasigurno doprijeti do velikog broja svih onih koji u tom trenutku možda baš trebaju vašu uslugu ili proizvod, a ne žele besciljno lutati gradom u potrazi za istim.

Budite prilagodljivi

Samoizolacija, karantena i još mnogo toga utječu na praktičan život, a samim time i na interakciju vas i vaših kupaca. Predvidite promjene u ponašanju kupaca i prilagodite se njihovu ritmu

Ukoliko želite postati dio digitalnog svijeta i vašu ponudu donijeti do ljudi, javite nam se na mail [email protected] ili na broj mobitela 099 80 20 721.


Izdvojeno

Reci što misliš!