Lifestyle / Ostalo

Portoš časti

Besplatan shopping ovaj vikend u Portanovi

Besplatan shopping ovaj vikend u Portanovi

Traži se zaštitno lice nove kolekcije, lovi se zadnji val sezonskih sniženja, a Portoš nagrađuje posjetitelje besplatnim shoppingom

Drugi val sezonskih sniženja, a neki ga čak nazivaju i završnim sniženjem je u tijeku, popusti se penju do 70%, a kažu da je još uvijek izbor odličan i da brojeva ima. To svakako vrijedi iskoristiti ovaj vikend.

Uzbuđenje shoppinga bit će još veće ako znamo da je ovaj vikend i Portoš u akciji i da će tri dana provesti u šetnji Portanovom i nagrađivanjem posjetitelja. Kao i svaki mjesec, slučajno odabrane posjetitelje u trgovinama koji se spremaju izvaditi novčanik i obaviti shopping zaustavit će na blagajni, i to iz najboljeg mogućeg razloga – da im uruči vaučer za besplatan shopping.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako zavirite na web stranicu Portanove uočit ćete i da je u tijeku nagradni natječaj u kojem se traži novo lice koje će krasiti novu kampanju za nadolazeće jesen/zima kolekcije u Portanovi. Pravila nagradnog natječaja „Postani lice nove kolekcije jesen/zima“ pronađite na www.portanova.hr, a sve detalje i na Facebook profilu Portanove. Natječaj traje do 30. kolovoza, a novo lice uz to što će biti zaštitni znak nove reklamne kampanje, osvojit će i vrijednu nagradu od 2.000,00 kuna za shopping u Portanovi!

I ne zaboravite da je ova subota rezervirana za humanitarnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Od 17 do 20 sati potražite djelatnike Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek na 2. katu Portanove.

 

Izdvojeno

Category: 7737 - 7809

Reci što misliš!