Lifestyle / Ostalo

Pobjednik britanskog Masterchefa u Osijeku snima svoj show

Pobjednik britanskog Masterchefa u Osijeku snima svoj show

Croatia's Finest, prvi je veliki hrvatski gastronomski putopis na engleskom jeziku, koji se snima na području cijele Hrvatske, a čija je zvijezda britanski MasterChef Dhruv Baker. U dvadeset epizoda (svaka u trajanju po 25 minuta) visoke profesionalne produkcije cilj je prikazati gastronomsku ponudu Hrvatske, hrvatske gradove, prirodne ljepote i hrvatske proizvode.

U svakoj od epizoda britanski MasterChef Dhruv Baker obilazi hrvatske gradove i mjesta s autohtonom gastronomskom ponudom u potrazi za novim gastronomskim iskustvima i otkrićima.

Iako je gastronomija primarni cilj Dhruvog istraživanja, on posjećuje i sve najznačajnije turističke atrakcije u želji da se upozna sa cjelokupnom slikom svake od lokacija koje posjećuje.

Cilj emisije je da se kako on, tako i milijuni gledatelja upoznaju s hrvatskom gastronomijom, hrvatskom kulturnom baštinom i poviješću te hrvatskim turističkim destinacijama i atrakcijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Emitiranje emisije Croatia's Finest dogovoreno je u nevjerojatnih 90 zemalja, koje će emitirati National Geographic Channel-u za cijeli azijski kontinent, srednji istok, dio Afrike U tijeku su pregovori za emitiranje emisija na europskom tržištu: Njemačka, UK, Nizozemska, Španjolska, Italija, Poljska, Danska, Švedska, te drugim zemljama svijeta: Kanada, Sjeverna Amerika, Brazil. U Hrvatskoj emisija će se prikazivat na HTV-u.

Radi se o višemilijunskom gledateljstvu koja će Hrvatsku vidjeti kao vrhunsku turističku destinaciju te će ovo biti jedna od najvećih promocija Hrvatske ikad u svijetu.

U svakoj od epizoda s posebnom pažnjom prikazan je uvijek vrhunski hotel u kojem je Dhruv odjseo, najbolji restoran s tog područja, lokalni OPG-ovi, poljoprivredne zadruge, vinarije te ostali, ovisno o zanimljivoj ponudi same lokacije.

Osječki nastavak showa snima se 26. lipnja na nekoliko lokacija, a između ostalog Dhruv će kuhati u popularnom osječkom restoranu Krčma kod Ruže u Tvrđi.

SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!