Lifestyle / Ostalo

Božićni tramvaj ponovo otvara vrata blagdanskih ugođaja

Božićni tramvaj ponovo otvara vrata blagdanskih ugođaja

Gradski prijevoz putnika jučer je po sedmi put za redom otvorio vrata svoje "Božićne  bajke u Osječkom tramvaju". Riječ je o iznimno posjećenoj manifestaciji koja tradicionalno razveseljava veliki broj djece u gradu i cijeloj regiji.

"Božićna bajka u Osječkom tramvaju najveće je dječije događanje u ovom dijelu Hrvatske, koje tradicionalno razveseljava iznimno veliki broj djece, kako iz Osijeka, tako i iz cijele regije. Osnovni cilj projekta je uključiti što više djece vrtićke i školske dobi do 4. razreda osnovne škole u manifestaciju, te im na taj način kroz zabavni sadržaj u blagdansko vrijeme, omogućiti da se upoznaju s ovom vrstom prijevoza i ujedno educiraju o tramvaju kao ekološki najprihvatljivijem načinu prijevoza." rekla je voditeljica službe marketinga GPP-a, Sanja Mršo.

"GPP je gradska tvrtka koja kontinuirano ističe spremnost i želju da svojim projektima doda i humanitarnu notu. Zbog toga su i ove godine djeca SOS dječijeg sela prva koja će se razveseliti vožnjom ovim prekrasno uređenim tramvajem. Naša djeca od samog početka rado sudjeluju u manifestaciji "Božićna bajka u Osječkom tramvaju", a posebno se raduju interaktivnom sadržaju koji se u tramvaju odvija putem božićne predstave, koja je uvijek edukativnog karaktera i vrlo zabavna." Izjavio je Direktor SOS dječjeg sela Ladimirevci, gospodin Zoran Relić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osječki božični tramvaj voziti će svaki dan od 27. studenog do 31. prosinca 2017. godine.

Prijepodnevne vožnje rezervirane su za organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i škola, dok su popodnevne vožnje u vremenu od 16:00 do 19:00, slobodne za sve ostale koji samostalno dolaze na vožnju božićnim tramvajem.

Polazno stajalište božićnog tramvaja je na Trgu A. Starčevića, a karte se mogu kupiti u GPP-ovoj Čarobnoj kućici, koja je smještena uz samo stajalište. Obzirom da je broj mjesta u tramvaju ograničen, rezervacije su i ove godine obavezne. Svoje mjesto u tramvaju radnim danom možete rezervirati telefonom od 08:00 do 14:00, na brojevima telefona: 031/228 351 i 031/228 303, ili to možete obaviti osobno u čarobnoj kućici, svaki dan od 16:00 do 19:00 sati.

Zbog velikog interesa dodana je još jedna vožna u 20 sati.

Cijena karte nije se niti ove godine mijenjala i iznosi 25 kn, a uključuje vožnju božićnim tramvajem, predstavu za djecu i poklončić od Djeda Božićnjaka.

Pozivamo svu dječicu da nam se i ove godine pridruže u našem zajedničkom božićnom tramvaju, poručuju iz GPP-a!

FOTO: I.Benić/SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!