Lifestyle / Ostalo

Uskrsna potraga za nagradama u Portanovi!

Uskrsna potraga za nagradama u Portanovi!

130 pisanica bit će sakriveno u Portanovi, a svaka je dobitna.

Ali idemo redom… u subotu 13. travnja od 16 do 19 sati održat će se još jedna redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Portanove, Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek.

A u nedjelju 14. travnja u 11 sati u Portanovi vas očekuje Velika uskrsna potraga za nagradama koje će biti skrivene Portanovi. Prijave će biti na startnoj poziciji ispred Müllera gdje će svi mališani moći preuzeti startni broj, a u 11:30 sati kada voditeljica utrke oglasi start svi kreću u potragu za pisanicama koje će biti sakrivene po cijeloj Portanovi. Na svakoj pisanici nalazit će se redni broj, a svaka pisanica krit će jednu vrijednu nagradu. Svi kreću na isti znak, a svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. Prošle godine je bilo odlično, a ove godine organizatori najavljuju još više zabave i još više nagrada, a to znači još više nasmijanih dječjih lica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

15. travnja u akciju kreće i popularni Zecoš koji će svaki dan do Uskrsa, u periodu od 17 do 19 sati provoditi u druženju s najmlađim posjetiteljima.

Trgovci u Portanovi pripremili su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, i to svakako provjerite. Ne zaboravite se zaustaviti i na parkiralištu gdje je na više od 300m² Hervis podigao šator s najvećom rasprodajom bicikala i ostalog sportskog asortimana s kotačima s popustima do čak 60%!

Nemojte čekati zadnje dane za obaviti blagdanski shopping – izbjegnite gužve i učinite to već ovaj vikend!

SPONZORIRANI ČLANAK

 

Izdvojeno

Category: 7737 - 7809

Reci što misliš!