Lifestyle / Night life

Službeno otvorena Staropramen pivnica ''Merlon''

Službeno otvorena Staropramen pivnica ''Merlon''

Velikim partyem sinoć je službeno otvorena Staropramen pivnica Merlon u Osijeku. Ova nova pivnica smještena je u osječkoj Tvrđi, a namijenjena je svima željnim tople i vesele atmosfere uz vrhunsko pivo.

Osijek je tako dobio novo mjesto inspirirano praškim Staropramen pivnicama za ugodno druženje, izlaske i uživanje u bogatom izboru kvalitetnog piva Zagrebačke pivovare i pivske gastroponude.

Na samom otvorenju nije nedostajalo zabave i različitih sadržaja, a veselu atmosferu na plesnom podiju je dodatno zagrijao bend Gelato Sisters. Povodom otvorenja, regionalni Sales Manager Igor Stanković je izjavio: „Izuzetno nam je drago što je karta ugostiteljske i zabavne ponude Osijeka obogaćena novim kultnim mjestom za sve ljubitelje pive i dobre zabave. Zbog svega toga Merlon nije teško zamisliti kao pivski izbor broj jedan u ovom dijelu Hrvatske.“

Osim vrhunske ponude piva i velikog izbora gastrospecijaliteta, pivnica Merlon će imati i bogati zabavni program uz urbanu glazbu poznatih glazbenika, demo i cover bendova i DJ-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FOTO: J.Bilić/SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!