Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 17.11. do 23.11.2016.

CineStar Osijek program od 17.11. do 23.11.2016.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Noćne životinje" u našoj nagradnoj igri!

Noćne životinje

IZVORNO IME: Nocturnal Animals
REDATELJ: Tom Ford  |  ŽANR: drama, triler
ULOGE: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon
TRAJANJE FILMA: 115 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nominirana za nagradu Oscar, Amy Adams i Jake Gyllenhaal su razvedeni te otkrivaju tamnu istinu jedan o drugome u knjizi „Noćne životinje”.

Susan Morrow živi neispunjen život sa suprugom Huttonom Morrowom. Jedan vikend, kad Hutton ode na poslovni put, Susan dobiva paket od svoga bivšeg muža, Edwarda Sheffielda. To je roman „Noćne životinje”, koji je on napisao, a s kojim se nije godinama čula niti vidjela. Susan odluči pročitati roman, koji je posvećen njoj, te se odluči susresti s njim…

{edocs}Cinestar/cinestar224.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Noćne životinje". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Noćne životinje" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 30.11.

DOBITNICE:
Dubravka Zamečnik
Valerija Kepčija[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!