Lifestyle

forma i tema slobodne

Priključi se Papergirl projektu!

Priključi se Papergirl projektu!

Na ulice grada Osijeka vratili su se veseli, šareni smotuljci i kutije! Umjetnički projekt Papergirl, u organizaciji Udruge PLANTaža, održat će se u našem gradu već petu godinu za redom.

U nekoliko gradskih lokala već ste mogli primjetiti oslikane kutije koje nestrpljivo čekaju da ih ispune vaši crteži, novi ili stari radovi, fotke, zapisi, misli ili stihovi. Papergirl projekt namijenjen je baš svakoj osobi - i malima i velikima, umjetnicima, kreativcima,fotografima; a u kreativne kutije dobrodošle su sve tehnike, sve ideje te svaki oblik kreativnog izražaja koji će u kratkom roku moći izvući osmijeh na lice slučajnome prolazniku!


Radove izradite i u kutiju ubacite u: Amsterdam Pubu, Beertiji, Clubu Exit, Peppermintu, Trici i Školi primijenjene umjetnosti i dizajna. Tema, forma, stil i tehnika su slobodni. Rok za donaciju radova je 10. listopada 2019., nakon čega će svi pristigli radovi biti izloženi na besplatnoj izložbi otvorenoj za posjetitelje, uz brojne dodatne kreativne sadržaje, radionice i predavanja. Nakon izložbe prikupljeni radovi će se na biciklima dijeliti slučajnim prolaznicima po uzoru na američke Paperboys dostavljače novina kao originalnu ideju Papergirl projekta.

Papergirl Osijek je art projekt koji spaja publiku i umjetnost te je u potpunosti participativan, nekomercijalan i impulzivan. U projektu može sudjelovati svatko: doniranjem vlastitog uratka ili pomažući svojim radom u organizaciji i distribuciji. Cilj projekta je pozitivno iznenaditi ljude nesebičnim dobrim djelom, širiti pozitivan stav i suradnju među ljudima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izdvojeno


Reci što misliš!