Lifestyle

obavite kupovinu za svoga školarca i sebe

Portastičan početak školske godine uz portastičnu srijedu

Portastičan početak školske godine uz  portastičnu srijedu

Prva srijeda u mjesecu je sutra, 4. rujna, i to u tjednu pred početak školske godine! Iskoristite ovaj dan i obavite kupovinu za svoga školarca i sebe po najpovoljnijim cijenama.

Sutra vas očekuje 20% popusta na novu kolekciju u Adidasu, Ferivi Sportu, Nikeu, ShoeBeDo i Skechersu, te 10% popusta u trgovinama Camel Active, Tom Tailor, i s.Oliver. Iskoristite 40% popusta na drugi jeftiniji artikl u Massu i 50% popusta na cijeli asortiman Douglas robne marke u Douglasu. Ove Portastične srijede Pittarosso je pripremio 40% popusta na odabrane artikle za školu, dok vas u Shoosteru očekuje 20% popusta na sve. 30% popusta na određene artikle iskoristite u Bershki, Springfieldu i u Cicibanu. Prilika koju ne smijete propustiti očekuje vas u Galileu jer ćete uz svaku kupovinu dobiti poklon bon od 500 kn za kupovinu odijela iz nove kolekcije.

Već tradicionalno, sve nas veseli shopping u dm-u gdje vas očekuje 15% popusta za kupovinu iznad 200 kuna dok vas u Mülleru očekuje 10% popusta na cjelokupan asortiman pri kupnji iznad 150 kn.

Dolazak u Portanovu začinite zabavnim sadržajem jer samo na dan Portastične srijede možete kuglati u GBowlingu ili se provozati na karting stazi uz 50% popusta, a ne zaboravite da je sutra i Moja Cinestar srijeda te u kino možete za samo 22 kune
Koji vas sve popusti očekuju sutra, 4. rujna potražite na www.portanova.hr.

 

Izdvojeno

Category: 7737 - 7737

Reci što misliš!