Lens / Lens

Tjedna akcija očne optike Lens od 20. do 25. siječnja 2014. godine

Tjedna akcija očne optike Lens od 20. do 25. siječnja 2014. godine

Razmišljate o pregledu vida, novim naočalama ili trebate leće. Sad je prava prilika za to. Posjetite poslovnice  Očne optike Lens u na adresama Pavla Pejačevića 5 ili Ulica Hrvatske Republike 29 u Osijeku jer upravo u tom tjednu vam Očna optika Lens donosi pregršt novih pogodnosti. 

Svaki dan Očne optike Lens za kupca je prava prilika. U nastavku donosimo koje su to sve pogodnosti u Lensu osigurali za kupce u tjednu između 20. i 25. siječnja.

PONEDJELJAK - Pri kupovini jednog dioptrijskog okvira drugi, jeftiniji okvir dobivate u pola cijene.

UTORAK – Pri ostvarivanju bilo kakve kupovine nagrađuje se vaša vjernost na način da će vaša sljedeća kupovina biti nagrađena s 15% popusta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SRIJEDA – Kupac koji se odluči na kupovinu novih okvira dobiva dioptrijska stakla u vrijednosti 230,00 kn na poklon.

ČETVRTAK – Besplatni pregled za leće, ukoliko kupite leće. Narudžbe se mogu izvršiti putem obrasca na linku OVDJE * obavezno napisati pod napomenu: „Tjedan Očne optike Lens“.

PETAK – Za sve one koji kupe Vismed proizvode osigurani su pokloni. Kupovina jednog Vismed  proizvoda osigurava kupcu na poklon Vismed light, Vismed wash ili Vismed multi kapi za oči. www.vismed.com.hr

SUBOTA - Još jedna prilika da uštedite novac na način da koristite pogodnosti koje sa sobom donosi akcija „Kupi, plati, pare vrati“. Više o pogodnostima pročitajte na letku:

lens akcija3

Organizirali su za vas učestale termine pregleda vida i olakšali način rezervacije termina pregleda. Od sada, osim putem telefona svoj termin pregleda, možete rezervitati  i putem obrasca koji se nalazi na linku OVDJE. Isti taj obrazac će biti uskoro postavljen i na njihovu web stranicu.

lens akcija1

lens akcija2

Očna optika Lens
Pavla Pejačevića 5; Osijek – 031 367 090
Ulica Hrvatske Republike 29; Osijek – 031 211 700
Web: www.lens-optika.hr
E - mail: [email protected]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!