Lens / Lens

Tjedna akcija u Očnoj optici Lens od 24. veljače do 1. ožujka 2014. godine

Tjedna akcija u Očnoj optici Lens od 24. veljače do 1. ožujka 2014. godine

„Novi dan, nova prilika ! “ To je moto nove tjedne akcije Očne optike Lens. U nastavku donosimo koje su sve pogodnosti u Očnoj optici Lens osigurali za kupce u tjednu između 24. veljače i 1. ožujka.

✓ PONEDJELJAK – Ako se odlučite za kupovinu dioptrijskih stakala u mogućnosti su Vam ponuditi dioptrijski okvir iz izdvojene ponude za samo 50 kn.

✓ UTORAK – Svi kupci koji se odluče za kupovinu kontaktnih leća imaju priliku na drugoj kutijici uštediti 15%.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

✓ SRIJEDA – Kupac koji se odluči na kupovinu novih okvira dobiva dioptrijska stakla u vrijednosti 230,00 kn na poklon koja će mu biti besplatno ugrađena u taj dioptrijski okvir.

✓ ČETVRTAK – Besplatni pregled za leće, ukoliko kupite leće. Narudžbe se mogu izvršiti putem obrasca na linku OVDJE (http://krat.im/17r) * obavezno napisati pod napomenu: „Tjedan Očne optike Lens“.

✓ PETAK – Svim kupcima koje ostvare neku kupovinu poklanjaju Voucher od 300,00 kn koji se može koristiti za sljedeću kupovinu čiji je iznos najmanje 1200,00 kn.

✓ SUBOTA – Kupite ICE WATCH i na poklon dobivate leće u boji.

*za vrijeme trajanja ove akcije svi kupci dobivaju na poklon Vismed wash tekućinu za ispiranje očiju.

lens veljaca1

Organizirali su za vas učestale termine pregleda vida i olakšali način rezervacije termina pregleda. Od sada, osim putem telefona svoj termin pregleda, možete rezervitati i putem obrasca koji se nalazi na linku OVDJE.

Nagrada za sve naše vjerne čitatelje.
Upišite se u obrazac do 1. ožujka 2014. godine i ostvarite pravo na poklon bon 200,00 kn koji možete iskoristiti za kupovinu u Očnoj optici Lens.

Obrazac se nalazi na linku OVDJE.

Očna optika Lens
Pavla Pejačevića 5; Osijek – 031 367 090
Ualica Hrvatske Republike 29; Osijek – 031 211 700
Web: www.lens-optika.hr
E - mail: [email protected]

  

 


Izdvojeno

Reci što misliš!