Događanja / Ostala

20. travnja

Naučite pravilno disati na radionici ''Čudesna moć daha'' s Majom Diklić

Naučite pravilno disati na radionici ''Čudesna moć daha'' s Majom Diklić
Pixabay/Ilustracija

Tijekom edukacije, sudionici će naučiti o učinkovitom disanju, ali i razne tehnike i vježbe koje će im pomoći da lakše i kvalitetnije dišu te poboljšaju opću kvalitetu života

Želite li otkriti kako vam određene tehnike disanja mogu pomoći poboljšati svoje zdravlje i unaprijediti kvalitetu svog života? Imamo za vas jedinstvenu priliku!

Pozivamo vas na edukaciju ''Čudesna moć daha'' gdje ćete naučiti tehnike koje vam mogu pomoći kod kroničnih bolova u leđima, vratu, kukovima, napetosti u ramenima, glavobolja, migrena, tjeskobe, nemira, anksioznosti, problema s hemoroidima, žgaravicom, gastritisom, bolovima i napetosti u trbuhu ili problema sa spavanjem i nesanicom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također je idealna za sve koji žele poboljšati izdržljivost tijekom treninga i svakodnevnih aktivnosti, osjećaju se umorno i iscrpljeno te imaju problema s disanjem, alergijama, astmom i hrkanjem.

Radionica će se održati 20. travnja od 10 do 13 sati u Eccentric Health Centru na adresi Županijska 21, Osijek.

Edukatorica je na ovom događanju Maja Diklić, magistrica kineziterapije, licencirana terapeutkinja za Buteyko metodu disanja, certificirana DNS terapeutkinja (rehabilitacijska tehnika praške škole rehabilitacije) te licencirana terapeutkinja za Psihoneuroendokrinoimunologiju s bogatim višegodišnjim iskustvom u radu s klijentima različitih profila.

Tijekom edukacije, sudionici će naučiti o učinkovitom disanju, ali i razne tehnike i vježbe koje će im pomoći da lakše i kvalitetnije dišu te poboljšaju opću kvalitetu života.

Ako želite iskusiti sve blagodati učinkovitog disanja i osnažiti svoje tijelo i um, prijavite se za edukaciju ''Čudesna moć daha'' s Majom Diklić. Broj polaznika, odnosno polaznica je ograničen!

Za više informacija i prijave, kontaktirajte na mail [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!