Događanja / Ostala

17. ožujka

U Kući Biljkinog oca održava se radionica keramike

U Kući Biljkinog oca održava se radionica keramike
PR

Nadolazeće proljeće upravo je idealno vrijeme za nabavku novih biljaka, a k tome još bolje ako ćete ih moći posaditi u teglu izrađenu vlastitim rukama ili pak ubrano cvijeće staviti u keramičku vazu

Serija radionica u Kući Biljkinog oca nastavlja se radionicom izrade keramičkih vaza i tegli za cvijeće koje ćete nakon sušenja i pečenja dobiti u trajno vlasništvo kako bi mogli krasiti vaš dom. 

Radionica će se održati u nedjelju, 17. ožujka u 16 sati, a kroz proces izrade vodit će vas kiparica i dizajnerica keramike Ana Pichler Schmidt čija remek-djela već krase mnoge osječke interijere. Nadolazeće proljeće upravo je idealno vrijeme za nabavku novih biljaka, a k tome još bolje ako ćete ih moći posaditi u teglu izrađenu vlastitim rukama ili pak ubrano cvijeće staviti u keramičku vazu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog ograničenih mjesta, prijava na poveznici je neophodna.

Radionica će se održati u prostoriji za druženje i proslave koja je i sama obnovljena prirodnim materijalima, a zidovi su obloženi upravo zemljanom žbukom.

Osim prostorije u kojoj će se održati radionica, gosti će imat priliku obići i samu kuću koja je nagrađena za najbolju tradicijsku kuću u 2022. godini te srebrnim Suncokretom ruralnog turizma u 2023. godini. Kuća nije namijenjena isključivo turistima, već je i kroz mnogobrojne radionice tijekom cijele godine te organizaciju evenata, primjerice Dana otvorenih vrata u sklopu Paprikafesta, otvorena i za lokalnu zajednicu.

Kako biste na vrijeme saznali za radionice i rezervirali svoje mjesto svakako zapratite Facebook stranicu, a više informacija o samoj kući potražite na web stranici.

Za sva pitanja, prijedloge ili potencijalnu suradnju slobodno pišite na [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!