Događanja / Ostala

9. ožujka

Održava se novi glazbeni festival u Valpovu ''Vashar''

Održava se novi glazbeni festival u Valpovu ''Vashar''
Borna Jakšić/PIXSELL

U jednoj večeri možete poslušati čak šest mladih autorskih bendova koji jedva čekaju prezentirati svoj autorski rad lokalnoj i uhodanoj publici, ali i potencijalnim novim gostima i ljubiteljima dobre glazbe

Ljubiteljima dobre glazbe, bili mladi ili stari, predstavlja se prvo, premijerno izdanje glazbenog festivala ''Vashar''. Svi ljubitelji dobre glazbe napokon mogu doći na svoje  jer ovaj festival predstavlja nešto sasvim novo i drugačije.

Sama definicija pojma ''vašar'' znači izložba iliti sajam. U ovom je slučaju to glazbena izložba mladih lokalnih i ostalih bendova (iz okolice, ali i one malo dalje) koji
sviraju rock, hard rock, akustičnu i alternativnu glazbu, metal i sve ostale njima omiljene žanrove, a koji su ih upravo inspirirali na stvaranje vlastite glazbe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U jednoj večeri možete poslušati čak šest mladih autorskih bendova koji jedva čekaju prezentirati svoj autorski rad lokalnoj i uhodanoj publici, ali i potencijalnim novim gostima i ljubiteljima dobre glazbe.

Lokacija je mjesto koje je već postalo definicija održavanja glazbenih događanja, festivala i inih događanja u gradu Valpovu – dvorac Prandau-Normann. Duboko u dvorcu čeka vas večer ispunjena zvucima autorske glazbe.

Načulite uši jer vas duh dobrog provoda poziva 9. ožujka u valpovački dvorac da dođete i podržite nove mlade glazbene nade. Ulaz je besplatan.

Suorganizator je Savjet mladih Grada Valpova.


Izdvojeno

Reci što misliš!