Događanja / Ostala

11. studenoga

Pridružite se Essekerskoj večeri u stilu Austro-Ugarske Monarhije u Johann Bulartu

Pridružite se Essekerskoj večeri u stilu Austro-Ugarske Monarhije u Johann Bulartu
Gastro pub Bulart 1887

Izvršni kuhar Siniša Mikinčić priprema raznolik jelovnik koji će vas odvesti na putovanje kroz povijest s jelima kao što su Kaiserova krem juha, Habsburška šnicla, Carski bečki odrezak, Osječka knedla i mnoga druga koja će vas oduševiti

U subotu, 11. studenoga s početkom u 20 sati, restoran Johann Bulart poziva vas na "Essekersku Večeru" - nezaboravno iskustvo gdje će se povijest i gastronomija spojiti u jedinstvenoj harmoniji.

Pridružite im se u prekrasnom ambijentu restorana Johann Bulart u Osijeku kako biste uživali u autentičnim jelima inspiriranim bogatom kuhinjom Habsburške Monarhije. Izvršni kuhar Siniša Mikinčić priprema raznolik jelovnik koji će vas odvesti na putovanje kroz povijest s jelima kao što su Kaiserova krem juha, Habsburška šnicla, Carski bečki odrezak, Osječka knedla i mnoga druga koja će vas oduševiti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne samo da ćete moći uživati u bogatim okusima, već ćete također uroniti u atmosferu Austro-ugarske Monarhije zahvaljujući posebnoj dekoraciji i glazbenom repertoaru koji će vas podsjetiti na veličanstvenu prošlost tog vremena.

Kako ne bismo punih stomaka krenuli na spavanje, nakon večere organiziran je glazbeni program, gdje će vas Royal band rasplesati i raspjevati!

Broj je mjesta ograničen, stoga požurite s rezervacijama. Za potvrdu dolaska i dodatne informacije, slobodno kontaktirajte +385 91 9110 307.


Izdvojeno

Reci što misliš!