Događanja / Ostala

17. i 19. listopada

Upišite se na PLES uz Feniks – Bailamos

Upišite se na PLES uz Feniks – Bailamos

Neka vam ples bude prilika za upoznavanje te razlog za druženje i vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu

ŠPU Feniks poziva sve zainteresirane na plesni tečaj salse i ostalih latino-karipskih plesova koji počinje u utorak, 17. i četvrtak, 19. listopada u 19 sati u dvorani mjesnog odbora, u Robnoj kući IPK na Sjenjaku. Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj besplatna su. 

Neka vam ples bude prilika za upoznavanje te razlog za druženje i vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. 

''Zato smo za vas smiksali vrući koktel najpopularnijih plesova današnjice kao što su salsa, bachata i kizomba. Osim što je iznimno seksi, plesanje salse može zamijeniti dosadne sate u teretani. Potrebno je samo mrdati kukovima, nogama i rukama u ritmu glazbe i ne zaboraviti na jednako važan faktor u plesu – osmijeh'', poručuje Feniksova ekipa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S njima uđite u svijet koji energijom puni baterije te odmara duh i tijelo – svijet plesa! Budimo realni, svi volimo plesati! Prije ili kasnije naći ćete se u nekom klubu, terasi ili plaži gdje će vam znanje vruće salse, senzualne bachata ili kizombe dobro doći.

Kada jednom savladate te zavodljive pokrete pune osjećaja i strasti, pogled na svijet i život oko sebe bit će vam mnogo veseliji i ljepši, posebice ako tome pridodate još i mnoga lijepa poznanstva iz plesne škole, gdje se nerijetko dogodi i ljubav.

Naš je savjet – svakako probajte! Ples usrećuje i ples je radost, stvarno!

Na tečaju si sat vremena okružen nasmijanim ljudima, šališ se, slušaš veselu glazbu, plešeš... Što misliš, kako ćeš se osjećati poslije sata? Nesretno ili jako sretno i pozitivno?


Izdvojeno

Reci što misliš!