Događanja / Ostala

12. do 15. listopada

Volontiraj na projektu ''72 sata bez kompromisa'' i ostavi trag!

Volontiraj na projektu ''72 sata bez kompromisa'' i ostavi trag!
PR

''72 sata bez kompromisa'' prilika je ne samo da pomognete drugima, već i da steknete nova prijateljstva, razvijete vještine i osjetite ispunjenje kroz svoje volonterske aktivnosti

Najveći volonterski projekt u Hrvatskoj ''72 sata bez kompromisa'' i ove godine ponovno okuplja mlade ljude kako bi kroz socijalne, ekološke i radne akcije pridonijeli stvaranju ljepše i bolje Hrvatske.

Rezervirajte dane od 12. do 15. listopada jer ćemo se tada po sedmi put družiti u Osijeku! Mladi od 15 do 35 godina beskompromisno darovat će svoje vrijeme, znanje vještine i radost potrebitima u raznim dijelovima Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S ovogodišnjim sloganom ''Ostavi trag'' projekt potiče ljude na volontiranje na akcijama u tijeku ova tri dana. ''72 sata bez kompromisa'' prilika je ne samo da pomognete drugima, već i da steknete nova prijateljstva, razvijete vještine i osjetite ispunjenje kroz svoje volonterske aktivnosti.

Ova inicijativa predstavlja pravu priliku da se angažirate u zajednici i doprinesete pozitivnim promjenama u Hrvatskoj. Pridružite se projektu prijavom na poveznicu i budite dio ovog inspirativnog volonterskog iskustva. Prijaviti se možete individualno il okupiti ekipu i zajedno volontirati.

Vaša akcija može napraviti razliku i ostaviti trajni pozitivan trag u zajednici!


Izdvojeno

Reci što misliš!