Događanja / Ostala

Kroz listopad i studeni

GISKO organizira pričaonice za djecu srijedom

GISKO organizira pričaonice za djecu srijedom
Josip Regović/PIXSELL

Svi koji žele sudjelovati, mogu se prijaviti na posudbenom pultu Odjela za rad s djecom i mladima ili na broj telefona 031 211 472

Mnogi korisnici Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek znaju da barem jedan dan u tjednu posvećuju radionicama s pričama. Najčešće to bude srijeda. Upravo na taj dan, u Dječjem tjednu, koji obilježavaju početkom listopada, posebno izdvajaju vrijeme pričanju priča najmlađim korisnicima Knjižnice.

Raspored pričaonica u listopadu i studenom, kako za najmlađe, tako i za one starije, ali i za one koji vole priče na stranim jezicima, navodimo u nastavku.

  • ''Prstići pričaju'' - priče za najmlađe korisnike Knjižnice (od rođenja do treće godine starosti) i članove njihovih obitelji održavat će se srijedom od 11 do 12 sati u igraonici Odjela za rad s djecom i mladima 4., 11., 18. i 25. listopada te 8., 15. i 29. studenoga.
  • ''Vrijeme za priču'' namijenjeno je korisnicima Knjižnice starijima od tri godine, a održavat će se srijedom od 17,30 do 18,30 sati u igraonici Odjela za rad s djecom i mladim 4., 11. i 18. listopada te 8., 15. i 29. studenoga.
  • ''Vrijeme za priču na engleskom jeziku'' namijenjeno je onima koji vole strašne priče, a održat će se 25. listopada od 17,30 do 18,30 sati u American Corneru Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi koji žele sudjelovati, mogu se prijaviti na posudbenom pultu Odjela za rad s djecom i mladima ili na broj telefona 031 211 472. Dodatne informacije mogu se dobiti: na Odjelu za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.


Izdvojeno

Reci što misliš!