Događanja / Ostala

6. i 7. listopada

Održava se 5. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku

Održava se 5. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku
Sanjin Strukic/PIXSELL

U okviru sajma održat će se koncerti osječkih bendova: Lavine, Crni Petar, D'Intriga, Benjamin Lamza kvintet, kao i DJ nastupi članova Udruge i gostiju

Udruga Volim Gramofonske Ploče u suradnji s Udrugom Osječki glazboplov - prijatelji glazbe i Osijeka, organizira 5. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku koji će se održati kao dio programa manifestacije HeadOnEast 6. i 7. listopada od 17 sati do 1 sat ujutro u dvorištu Rektorata, Trg Svetog Trojstva 3.

Za 5. Sajam gramofonskih ploča imaju najavu dolaska preko 30 izlagača iz Hrvatske i inozemstva. U okviru sajma održat će se koncerti osječkih bendova: Lavine, Crni Petar, D'Intriga, Benjamin Lamza kvintet, kao i DJ nastupi članova Udruge i gostiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom sajma održat će se izložba fotografija ''Dinamiti'' te predstavljanje knjige ''Osječki glazboplov'' autora Dražena Dragušice i Milana Ivanovića.

Audiofili, kolekcionari, ljubitelji glazbe i Osijeka pozivaju vas na zajedničko druženje jer gramofonske su ploče užitak. Uživanje je u užitku hedonizam, a hedonizam je na istoku!


Izdvojeno

Reci što misliš!