Događanja / Ostala

6. i 7. listopada

4. Hrastinfest: Umjetnost, kultura, gastronomija i odlična glazba na jesenskom festivalu

4. Hrastinfest: Umjetnost, kultura, gastronomija i odlična glazba na jesenskom festivalu
Ivica Galović/PIXSELL

Hrastinfest nudi niz raznovrsnih događanja koju čine umjetnički nastupi, kulturni program, gastro natjecanja, sajam lokalnih proizvoda, sajam starih zanata, dječji kutak, likovne kolonije, a i neizostavni je dio festivala i bogati koncertni program

Konačno smo dočekali četvrto izdanje manifestacije Hrastinfest koja će se održati ovoga vikenda, točnije 6. i 7. listopada u Hrastinu.

Hrastinfest nudi niz raznovrsnih događanja koju čine umjetnički nastupi, kulturni program, gastro natjecanja, sajam lokalnih proizvoda, sajam starih zanata, dječji kutak, likovne kolonije, a i neizostavni je dio festivala i bogati koncertni program.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi dan festivala (6. listopad) rezerviran je za umjetnike. Prvo će se održati dječja likovna kolonija, a nakon nje slijedi likovna kolonija za odrasle na temu tradicije i narodnih običaja. Sudjelovanje na likovnim kolonijama moguć je isključivo uz prethodnu najavu.

Drugoga dana, točnije 7. listopada, svi putevi vode u Hrastin na Hrastinfest čiji bogati cjelodnevni program počinje kulturnim programom, gdje će nam se predstaviti kulturno-umjetnička društva iz Slavonije i Baranje. U sklopu festivala održavaju se i dva gastro natjecanja 6. roštiljada i 2. fišijada. Od 14,30 do 19 sati posjetitelji mogu posjetiti Sajam lokalnih proizvoda i Sajam starih zanata.

Uz sav sadržaj, posjetitelji moći će uživati u bogatoj ponudi hrane i pića koja će biti dostupna tijekom cijeloga događaja. Osim raznolikih roštiljskih specijaliteta, bit će osigurane i druge poslastice kako bi svi pronašli nešto za sebe.

Atmosferu festivala zasigurno će dodatno ugrijati glazbene grupe predvođene Mejašima koji će od 20 sati održati veliki koncert koji će biti besplatan za sve posjetitelje.

Vjerujemo da je ovo i više nego dovoljno dobar razlog da posjetite ovogodišnje izdanje Hrastinfesta i provedete jedan lijepi jesenski dan u Hrastinu sa svojom obitelji ili prijateljima.


Izdvojeno

Reci što misliš!