Događanja / Ostala

29. i 30. rujna

Opet se održavaju Čepinski suncokreti: 22 godine okupljanja zaljubljenika u baštinu, tradiciju i folklor

Opet se održavaju Čepinski suncokreti: 22 godine okupljanja zaljubljenika u baštinu, tradiciju i folklor
Davor Javorovic/PIXSELL

Tijekom oba dana održavanja Manifestacije mjesto održavanja krasit će brojni štandovi, a za posjetitelje je pripremljena gastronomska ponuda – petak fiš paprikaš, subota čobanac

Čepinski suncokreti već 22 godine na jednom mjestu okupljaju zaljubljenike u baštinu, tradiciju i folklor. Ove će se godine održati 29. i 30. rujna na igralištu OŠ Vladimir Nazor Čepin. U petak u 16,30 sati program započinje nastupom čepinskog vrtića i dviju osnovnih škola. U 18 sati započet će Mali čepinski suncokreti na kojima će nastupiti dječji kud-ovi, a od 20 KUD I. K. Adamović Čepin daruje svojim sumještanima koncert te će ujedno tada biti i svečano otvorenje. Poslije su koncerta za zabavu zadužene Lege. Također, u petak u 17 sati Boćarski klub Čepin organizira turnir u boćanju.

Subota je rezervirana za gostujuća kulturno-umjetnička društva, pa će se smotra folklora održati u 18, a nakon smotre slijedi koncert Giuliana & Diktatora od 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom oba dana održavanja Manifestacije mjesto održavanja krasit će brojni štandovi, a za posjetitelje je pripremljena gastronomska ponuda – petak fiš paprikaš, subota čobanac.

Dođite!


Izdvojeno

Reci što misliš!