Događanja / Ostala

Upisi do 9. listopada

Francuska alijansa Osijek predstavlja novu sezonu na Europski dan stranih jezika

Francuska alijansa Osijek predstavlja novu sezonu na Europski dan stranih jezika

Ove godine u ponudi Francuske alijanse Osijek nalaze se redovni i intenzivni tečaj za početnike, tečajevi za nastavljače, tečajevi za djecu (osnovnoškolskog uzrasta) te francuska igraonica za predškolce

L'equipe Francuska alijansa Osijek odbrojava dane do ponedjeljka, 2. listopada koji neće biti obični, tmurni ponedjeljak, nego mala nova godina kojom započinje novi zimski semestar 2023./2024. Poznata profesorska postava i ove će nastavne godine zaigrati u istom sastavu, ali na novom terenu, u Franjevačkoj ulici 4 u osječkoj Tvrđi.

Kombinacija iskusnih profesora i pametnih ploča (i još poneke poslastice poslužene za vrijeme nastave) omogućit će polaznicima da francuski jezik upijaju svim osjetilima i na interaktivan način. Prijateljska i poticajna atmosfera, kao i dobro raspoloženje koje polaznici ističu kao jedan od najboljih dijelova tečaja u Francuskoj alijansi Osijek, također će nove i stare polaznike dočekati na novoj adresi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove godine u ponudi Francuske alijanse Osijek nalaze se redovni i intenzivni tečaj za početnike, tečajevi za nastavljače, tečajevi za djecu (osnovnoškolskog uzrasta) te francuska igraonica za predškolce. Uz ovo, u najavi su i književno-konverzacijske radionice. Točan raspored po grupama novi i stari polaznici mogu provjeriti na poveznici, a ovdje i cjenik tečaja.

Za nove polaznike Francuska alijansa Osijek organizira info sastanak na kojem će moći dobiti više informacija o tečaju i nastavi. Info sastanak održat će se 28.rujna u dva termina: od 19 sati za francusku igraonicu za predškolce i tečajeve za djecu, a od 20 sati za tečajeve za odrasle.

U ovom semestru Francuska alijansa Osijek radit će šest dana u tjednu, a subota je rezervirana za igraonicu za predškolce tijekom koje će mali Francuzi učiti nove riječi, pjesmice i brojalice terazvijati vještine, uz kreativne zadatke i stjecati nove prijatelje. U cijenu igraonice uračunati su zdrava užina i slobodno vrijeme za roditelje u razdoblju od 10 do 12 sati.

Svi oni koji se žele upisati ili predbilježiti na tečaj ili zatražiti dodatne informacije mogu to učiniti mailom na [email protected] ili telefonom na 031 358 979. Sezona upisa produžena je do 9. listopada kako bi se svi zainteresirani mogli na vrijeme upisati na željeni tečaj. Za kraj, iz Francuske alijanse Osijek poručuju: Vidimo se uskoro! Ili po francuski - À bientôt!


Izdvojeno

Reci što misliš!