Događanja / Ostala

28. rujna

DKolektiv organizira festival "Gledaj (u)druge"

DKolektiv organizira festival

Ovim festivalom žele posebno istaknuti čega sve ne bi bilo u zajednici da nema udruga i aktivnih pojedinaca koji se zalažu za demokratske vrijednosti i vrijednosti ljudskih prava, kulture različitosti, društvene uključenosti i održivog razvoja

DKolektiv - organizacija za društveni razvoj organizira festival "Gledaj (u)druge" koji će se održati u četvrtak, 28. rujna od 11 do 13 sati na Trgu slobode u Osijeku.

Cilj je festivala predstaviti građanima aktivnosti koje udruge, škole i volonteri svakodnevno provode kako bi drugima, bez obzira na njihov status, obrazovanje, godine, životno i radno iskustvo, zemlju porijekla i nacionalnu pripadnost, život u lokalnoj zajednici bio kvalitetniji, ugodniji i bolji. Ovim festivalom žele posebno istaknuti čega sve ne bi bilo u zajednici da nema udruga i aktivnih pojedinaca koji se zalažu za demokratske vrijednosti i vrijednosti ljudskih prava, kulture različitosti, društvene uključenosti i održivog razvoja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom trajanja festivala, brojne udruge i javne ustanove (njih više od 30) predstavit će svoje aktivnosti putem radionica, živih knjižnica i performansa, a u sve te aktivnosti moći će se uključiti građani i prolaznici.

Više informacija potražite na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!