Događanja / Ostala

2. do 5. listopada

Organizira se seminar za nove pomoćne košarkaške suce u Gradskom vrtu

Organizira se seminar za nove pomoćne košarkaške suce u Gradskom vrtu
Goran Stanzl /PIXSELL

Prva tri dana seminara posvećena su predavanjima koja obuhvaćaju vođenje košarkaškog zapisnika, postupke za mjerenje vremena za igru i 24 sekunde te vještine vođenja statistike

Udruga košarkaških sudaca grada Osijeka organizira seminar za nove pomoćne košarkaške suce od 2. do 5. listopada. Početak seminara zakazan je za 2. listopada u 19,45 sati. Sva predavanja održavat će se u prostorijama NSD Gradski vrt, na 1. katu (pored VIP salona), s trajanjem od 19,45 do otprilike 21,30 sati.

Prva tri dana seminara posvećena su predavanjima koja obuhvaćaju vođenje košarkaškog zapisnika, postupke za mjerenje vremena za igru i 24 sekunde te vještine vođenja statistike. Posljednji dan seminara rezerviran je za polaganje ispita o poznavanju Pravila igre za sve polaznike. Predavanja provodit će iskusni košarkaški suci iz Osijeka i dugogodišnji pomoćni suci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svaki polaznik seminara dobit će skriptu za pomoćne suce, službenu majicu za utakmice i zviždaljku. Kotizacija za sudjelovanje na seminaru iznosi 15 eura po sudioniku, a uplate primaju se isključivo na žiro-račun Udruge s brojem HR8223400091110831986.

Prijave za sudjelovanje na seminaru primaju se najkasnije do 1. listopada putem službene e-mail adrese Udruge: [email protected]. Za dodatne informacije i upite slobodno se obratite na navedenu e-mail adresu.


Izdvojeno

Reci što misliš!