Događanja / Ostala

21. rujna

Udruga REART organizira izložbu i projekt ''Waking up/Buđenje''

Udruga REART organizira izložbu i projekt ''Waking up/Buđenje''

Projekt ''Waking up/Buđenje'' umjetnički je projekt koji ima za cilj preobraziti selo Batinu u javni izložbeni prostor na otvorenom te tako podići kvalitetu kulturnog i umjetničkog života

Pozivaju se svi zainteresirani na izložbu i predstavljanje projekta ''Waking up/Buđenje'' koji će se održati u četvrtak, 21. rujna u 17 sati u Batini. Naime od 16. rujna dvije umjetnice preobražavaju pročelja u Batini stvarajući umjetničke murale. Događajem objedinjuju izložbu, uz druženje s umjetnicama.

Ovim putem Udruga REART predstavlja umjetnice iz Rijeke i Zagreba. Riječ je o poznatim imenima na umjetničkoj sceni, a to su umjetnice Ojo Magico i Cella Anita Celić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Okupljanje bit će prema Zelenom otoku, točnije kod zida ''kod Građe'' gdje se nalazi mural umjetnice Ojo Magico. Nakon predstavljanja prebacuju se na lokaciju drugog murala umjetnice Celle Anite Celić, a on je na pročelju kuće na adresi Ul. V. Nazora 39, gdje se nastavlja druženje.

Projekt ''Waking up/Buđenje'' umjetnički je projekt koji ima za cilj preobraziti selo Batinu u javni izložbeni prostor na otvorenom te tako podići kvalitetu kulturnog i umjetničkog života. Ove godine krenuli su malim, ali ogromnim koracima. Zahvaljujući umjetnicama osvanula su dva predivna murala na pročeljima kuća i zidova, pa se vesele vašem dolasku i podršci.

Organizatorica je događaja Nevena Živić uz podršku udruge REART. Iz Udruge zahvaljuju B.I.G. Bau i Z Grupi d.o.o. na tehničkoj podršci i Općini Draž.


Izdvojeno

Reci što misliš!