Događanja / Istaknuta

5. i 6. srpnja

Na 10. Reunited festival 2024. dolaze izvođači poput Ede Maajke, čuvarkuće, Minimalista...

Na 10. Reunited festival 2024. dolaze izvođači poput Ede Maajke, čuvarkuće, Minimalista...
Željko Hladika/PIXSELL

Ove godine osiguran je bogati dnevni program ispred dvorca s izložbama, radionicama i glazbenim, kao i večernjim programom na tri pozornice

Udruga Revolution Valpovo predstavlja jubilarni 10. Reunited festival koji će se upriličiti 5. i 6. srpnja u valpovačkom Dvorcu Prandauu Norman.

''Prvi vikend u srpnju pridružite nam se u tom dvorcu gdje po deseti put ispisujemo priču za pamćenje. U skladu s time, dođite i plesnim korakom napišite svoj ulomak u Reunited knjizi. Priroda, moćne zidine, vibracije basa pod nožicama i u srcima te radost koju ćemo si prenositi osmijesima i zagrljajima najbolja su pozivnica za nezaboravan provod i veliku uspomenu'', poručuju organizatori.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove godine osiguran je bogati dnevni program ispred dvorca s izložbama, radionicama i glazbenim, kao i večernjim programom na tri pozornice, od kojih će jedna biti u dvorištu dvorca, a druge dvije u njegovoj unutrašnjosti. Od izvođača nastupit će Edo Maajka, One Dread, čuvarkuća, Gradske Bitange, Extroft, Minimalist, Fullstep Phil, DJGK, Saso Mange Soundsystem, Roadtrippersoundsystem, Low Frequency i Slavonija Vibes Syndicate.

Ginko će posjetiteljima pružati hlad i kraj njega će se uzemljiti tijekom dnevnih radionica. Mali sajam proizvoda lokalnih kreativaca i poljoprivrednika u šarenilu svega bacit će gostima osmijeh na lice jer će moći podržati domaću proizvodnju samim svojim dolaskom, ali sigurno neće otići praznih ruku.

Uz to, Reunited festival nastavlja promovirati zero waste način života koristeći višekratne čaše i reciklirajući otpadne materijale, davajući im novu namjenu.

Cijena je dnevne ulaznice deset, a festivalske 15 eura. Organizator je događanja Udruga mladih za poticanje kreativnog izražavanja Revolucija, dok su njegovi pokrovitelji Ministarstvo kulture i medija, Grad Valpovo, Turistička zajednica Grada Valpova i Osječko-baranjska županija.


Izdvojeno

Reci što misliš!