Događanja / Istaknuta

24. lipnja do 2. kolovoza

Dokkica organizira dječji ljetni sportski kamp te igraonicu za predškolce i školarce

Dokkica organizira dječji ljetni sportski kamp te igraonicu za predškolce i školarce
PR

Prije početka provođenja programa Dokkica će organizirati roditeljski sastanak

Dječji kreativni centar Dokkica od 24. lipnja do 2. kolovoza organizira ljetni kamp za djecu od šest do 12 godina. Prijavu je potrebno podnijeti putem poveznice, a broj je mjesta ograničen.

Program traje šest tjedana, a roditelji mogu birati tjedni (petodnevni) paket ili više njih. Aktivnosti će se provoditi u vremenu od 7,30 do 16 sati te uključivati različite zabavne, kreativne i edukativne aktivnosti te doručak, ručak i dvije užine (između doručka i ručka i poslije ručka).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Doručak je od 8,30 do 9 sati, a ručak od 12 do 12,30 sati. Roditelji mogu odabrati upisati dijete za tjedni dnevni boravak (7,30 – 16,00) ili za tjedni poludnevni boravak (7,30 – 12,30).

Cijena dnevnog boravka za jedan tjedan (pet radnih dana; pon – pet) iznosi 120 eura, a cijena poludnevnog boravka za jedan tjedan (pet radnih dana; pon – pet) iznosi 100 eura.

Prije početka provođenja programa Dokkica će organizirati roditeljski sastanak.

Osim kampa, Dokkica pod vodstvom profesionalnog sportaša i dječjeg sportskog trenera organizira i sportsku igraonicu za predškolce i školarce, i to u dva termina, odnosno od 1. do 5. srpnja i od 8. do 12. srpnja.

Program je usmjeren na sportske igre i poligone u senzornoj sobi i na otvorenom prostoru – u Sretnom dvorištu Dokkice. Prijave se također zaprimaju putem poveznice, dok petodnevni program iznosi 40, a dnevno sudjelovanje osam eura.

Za ostale informacije kontaktirajte Dokkicu na broj telefona 031/782-454 ili na e-mail adresu [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!