Događanja / Istaknuta

24. lipnja do 30. kolovoza

Prijavite svoje dijete na program 22. Ljeta u Domu tehnike

Prijavite svoje dijete na program 22. Ljeta u Domu tehnike
PR

Cilj je programa kreativno i zabavno korištenje slobodnog vremena u ljetnim mjesecima

Od 24. lipnja do 30. kolovoza pozivaju se učenici osnovnih škola Grada Osijeka da se uključe u radionice tehničkih aktivnosti koje će biti organizirane za vrijeme ljetnih školskih praznika u Domu tehnike u osječkoj Tvrđi u okviru projekta 22. Ljeto u Domu tehnike.

Organizator je Zajednica tehničke kulture Grada Osijeka u suradnji s udrugama tehničke kulture. Cilj je programa kreativno i zabavno korištenje slobodnog vremena u ljetnim mjesecima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Programi su osmišljeni tako da se učenicama i učenicima osnovnih škola na zabavan način približi tehnička kultura kako bi kasnije mogli samostalno usavršavati svoje znanje kroz programe u Centru tehničke kulture.

Programi se odvijaju pet dana u tjednu, od ponedjeljka do petka u vremenu od devet do 12 sati.

Uplata je za jedan program 20 eura, a kako biste zadržali mjesto u odabranoj radionici istu je potrebno uplatiti najkasnije 48 sati nakon primitka sms obavijesti o izvršenom upisu.

U slučaju odustajanja od upisane radionice, pravo na povrat uplaćenih sredstava moguće je ostvariti ukoliko odustajanje najavite pet radnih dana prije početka radionice.

Prilikom prijave putem e-maila, mole se roditelji da navedu ime i prezime učenika, broj mobitela roditelja te školu, mjesto i razred koji je dijete pohađalo i završilo u školskoj godini 2023./2024.

Prijave se provode u tajništvu Doma tehnike do popunjenja skupina, Trg J. Križanića 1, svakim danom od devet do 11 sati, telefonom na 031/327-623 ili porukom na e-mail adresu [email protected].

Više informacija o dostupnim radionicama pročitajte na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!