Događanja / Istaknuta

24. lipnja do 19. srpnja

Još uvijek ima slobodnih termina na Ljetnom sportskom kampu ''Srednjika 2024.''

Još uvijek ima slobodnih termina na Ljetnom sportskom kampu ''Srednjika 2024.''
Ivica Benić/SiB.hr

Pravo na prijavu imaju sva djeca godišta od 2010. – 2015., s prednošću upisa djece s prebivalištem na području Grada Osijeka i djece polaznika redovne osnovne škole s područja Grada Osijeka

Školski športski savez grada Osijeka, u suradnji sa Zajednicom osječkog sporta i ove godine organizira Ljetni sportski kamp pod nazivom ''Srednjika 2024.'' koji će se od 24. lipnja do 19. srpnja održati na Srednjoškolskom igralištu i ostalim sportskim objektima grada Osijeka.

Kamp će se održati u četiri smjene, odnosno od 24. do 28. lipnja, 1. do 5. srpnja te 8. do 12. srpnja i 15. do 19. srpnja (jedina dva slobodna termina). Pravo na prijavu imaju sva djeca godišta od 2010. – 2015., s prednošću upisa djece s prebivalištem na području Grada Osijeka i djece polaznika redovne osnovne škole s područja Grada Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijava se podnosi na poveznici. Nakon izvršene prijave, roditeljima/skrbnicima će putem maila biti dostavljena ostala dokumentacija poput ugovora i privole. Cijena programa po osobi iznosi 60 eura, a u nju su uključene sljedeće stavke:

  • autobusni prijevoz do sportskih objekata koji se koriste u programu,
  • doručak i ručak,
  • troškovi trenera sportova u Kampu (tijekom Kampa polaznici će proći osnove 15-ak sportova)
  • pet ulaznica na Gradske bazene,
  • animacija i skrb polaznika, uključivanje u dodatne edukacijske programe (biciklijada, sportsko-rekreacijske igre na otvorenom i u vodi, nutricionistička i druga predavanja),
  • majica i kapa s logom kampa, bidon za vodu.

Plaćanje je potrebno izvršiti jednokratno u roku od pet dana od potpisivanja ugovora. Plaćanje se vrši na žiro-račun Školskog sportskog saveza grada Osijeka (K. P. Svačića 67, Osijek (SD JUG)).

Za više informacija nazovite broj mobitela 091 22 08 656 ili se javite na e-mail adresu [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!