Događanja / Istaknuta

7. i 8. lipnja

Gospodarski centar: Prvi Sajam ljepote i zdravlja u Osijeku

Gospodarski centar: Prvi Sajam ljepote i zdravlja u Osijeku
Davor Javorović/PIXSELL

Glavni je cilj Sajma promovirati modne trendove i omogućiti posjetiteljima osobni kontakt s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima

Prvi Sajam ljepote i zdravlja u Osijeku održat će se 7. i 8. lipnja. Ovaj važan događaj okupit će stručnjake iz industrije ljepote i zdravlja, pružajući posjetiteljima priliku da istraže najnovije trendove i proizvode koji će unaprijediti njihovu svakodnevicu. Kozmetika, prirodni preparati, ambalaža, frizerske usluge, fitness, wellness i moda bit će u fokusu, nudeći raznolike mogućnosti za učenje i istraživanje.

Interes za očuvanjem ljepote i zdravlja sve je veći, što odražava i dinamičnost i konkurentnost ove industrije. Sajam će predstaviti inovativne tehnologije, prirodne proizvode i trenutne trendove, naglašavajući održivost, prirodne sastojke i svijest o zaštiti okoliša.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glavni je cilj Sajma promovirati modne trendove i omogućiti posjetiteljima osobni kontakt s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima. Osim izložbenog prostora, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u raznim aktivnostima poput radionica i prezentacija.

Datum održavanja, 7. i 8. lipnja, trebao bi biti označen u kalendarima svih zainteresiranih. Manifestacija će se održati u Gospodarskom centru u Osijeku, nudeći dva dana inspiracije, zabave i korisnih informacija koje će poboljšati život svih posjetitelja.

Ulaznica za Sajam iznosi deset eura. a posjetitelji će uz nju dobiti piće dobrodošlice i prigodne poklon pakete. Ulaz je za djecu besplatan.

Organizatori su Sajma Gospodarski centar Osječko-baranjske županije, Osječko-baranjska županija, Udruženje obrtnika Osijek i Obrtnička komora Osječko-baranjske županije.


Izdvojeno

Reci što misliš!