Događanja / Istaknuta

18. svibnja

U Antunovcu se sprema veliko 'gejmersko' događanje na koje dolazi i gost iznenađenja

U Antunovcu se sprema veliko 'gejmersko' događanje na koje dolazi i gost iznenađenja
Marko Lukunic/PIXSELL

Isprobajte i najnovije 'gaming' tehnologije, uključujući VR naočale i Nintendo konzole te uživajte u izložbi starih računala i konzola

U svijetu 'gaminga' postoji nešto za svakoga, a Game Guardians poziva sve zainteresirane na nezaboravno iskustvo koje će ispuniti i najzahtjevnije gejmere! Dolazi nam veliki događaj koji će oduševiti sve ljubitelje igara u Inovacijskom centru Antunovac u subotu, 18. svibnja od deset do 15 sati, gdje vas očekuju natjecanja, turniri, radionice i još mnogo toga.

Pozivaju se tako svi gejmeri veterani na 'retro gaming' turnire, s posebnim naglaskom na odgovornom igranju. Isprobajte svoje vještine u Call of Duty Deathmatch-u na starijim računalima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, postanite i majstor Pokemon TCG-a uz instrukcije i turnire namijenjene našim najmlađim gejmerima. Na radionici sigurnosti na internetu naučite kako ostati sigurni na internetu dok igrate, komunicirate i istražujete online svijet. Sigurnost je ključ za uživanje u 'gamingu' bez briga.

U konačnici, isprobajte i najnovije 'gaming' tehnologije, uključujući VR naočale i Nintendo konzole te uživajte u izložbi starih računala i konzola. Osim toga, imat ćemo posebnog gosta GallaSandalla koji će dodati ekstra dozu zabave i uzbuđenja!


Izdvojeno

Reci što misliš!